BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  MAGAZİN

Avrupa Yakası neden bitti

Avrupa Yakası, Haziran ortasına kadar tam kadro ekranda olacak. 93. bölümde yaz tatiline çıkacağız.

Abone ol

Avrupa Yakası'nın biteceği yönündeki dedikodu ve haberler ortaya çıktığından beri posta kutum tıkanmış durumda! İnsan reyting listeleri ve sokağın ilgisinden yaptığı işin popülaritesi hakkında bir fikir ediniyor elbette. Ama bu kadar çok fanatiğimiz olduğunu bilmiyordum doğrusu! Daha fazla rivayet ve habere gerek bırakmayacak net ve doğru bilgiler şunlardır:

Avrupa Yakası, Haziran ortasına kadar tam kadro ekranda olacak. 93. bölümde yaz tatiline çıkacağız. Eylül ve Ekim 2006'da yeni oyuncular ve karakterlerin katılımıyla, Volkan dışında eksiksiz kadrosuyla, Avrupa Yakası'nı 7 bölüm daha izleyeceksiniz.

Böylece, Ekim 2006 sonu, 100. bölüme ulaşmış olarak final yapacak ve ekranlara veda edeceğiz!

Yani panikleyen, yalvaran, ağlayan, hatta beni kanalı/stüdyoyu basıp gösteri yapmakla tehdit eden (ki sayıları az değil) seyircilerimizin yüreğine su serpeyim: Geçtiğimiz hafta 84. bölümüne ulaşan ve her zamanki gibi yine AB grubunda birinci olan dizimizi, 16 bölüm daha seyredeceksiniz.

100. bölümde bitirme kararımızın sebebine gelince...

Neden hala seyircinin ve kanalın beğenisi, isteği, işin başarısı sürerken bitiriyoruz?

Bu tip, çok fazla kişiyi ilgilendiren önemli kararların hiçbir zaman tek sebebi yoktur, malumunuz.

Basına yansıyan/yansımayan birçok neden dışında, bu kadar sevilmiş, büyük ihtimalle alanında çıtayı yükseltmiş bir diziyi, popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeden, tadında bırakarak bitirme arzumuz ve benim biraz dinlenip başka işler yapma isteğim de etkili oldu elbette.

Ama dediğim gibi, daha bomba gibi 16 bölüm var ve biz heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmiş değiliz.

Vedalar için henüz çok erken.

medyatava