BIST 9.976
DOLAR 34,02
EURO 38,02
ALTIN 2.826,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Avcılar'ın becerikli yıldızları

Serap Değirmenci'nin katkılarıyla, Barış Manço Kültür Merkezi’nde açılan ev hanımlarına yönelik beceri kurslarına katılan kursiyerler sergi açtı.

Abone ol

Yıldız Bektaş yönetiminde kurs gören kursiyerlerin ortaya koyduğu eserler büyük beğeni topladı.

Haftanın iki günü beş saat kurs gören ev hanımlarına rölyef ve mefruşat konusunda ders veren Yıldız Bektaş hanımların el becerileri konusunda oldukça iyi olduğunu belirterek, “Serap hanımın desteği ile başladığımız rölyef ve mefruşat kursları oldukça iyi geçti. 7 hanımla başladık sonra bu sayı arttı. Amacımız ev hanımlarının gizli kalmış el becerilerini geliştirmek. Son derece maharetli hanımlarımız var” dedi.
GİZLİ HÜNERLER

Bektaş, “Bazı teknik uygulamaları gösterdiğimizde zaten gizli hünerleri hemen ortaya çıkıyor. Hayatımıza yön veren hanımlarımızın bu yetenekleri geliştikçe ileride kendilerini çok güzel fırsatlar bekliyor. Hanımlar burada öğrendikleriyle kendi hayatlarına yön verecektir. Biz bu imkanların sağlanmasında ön ayak olan Serap hanıma ve Belediye Başkanımız Mustafa Değirmenci'ye teşekkür ediyoruz” dedi.

DEĞİRMENCİ HAYRAN KALDI

Kursiyerlerin rölyef çalışmaları Kültür Merkezinde sergilendi. Serginin açılışını yapan Mustafa Değirmenci'nin eşi Serap Hanım rölyef çalışmalarını gezdi. Değirmenci ailesinin el emeği göz nuru eserlere hayran kaldı. Mustafa Değirmenci Kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.