BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Avcılarda marketlere baskın

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ilçede bulunan süper marketlere şok baskınlar yaptı.

Abone ol

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ile birlikte ilçede bulunan süper marketlere şok baskınlar yaptı.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde kasapları denetleyen Değirmenci, halka satılan açık kıymaların derhal toplatılmasını istedi. Birçok marketin kasap reyonlarının hijyen olmadığını, tavuk eti ile sığır etinin karışık şekilde satıldığını gören Değirmenci, bunların düzeltilmesini istedi.

Bazı Süper marketlerin binanın statik yapısını bozarak iki dükkanı bir dükkan olarak çalıştırdığını gören Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, bir market için yasal işlem başlatılmasını istedi. Değirmenci sokaklara taşan süper marketlerin manav reyonlarının ise derhal içeriye alınmasını isteyerek, “Bir daha böyle manzaralar görmek istemiyorum. Bu marketlere gerekli uyarıları yapın. Uymazlarsa malları toplayın fakirlere dağıtın” dedi.

Yapılan denetimlerde sağlık ve hijyen koşullarına uymayan marketlere cezai işlem yapıldı. Değirmenci, “Halkın menfaatleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlerin kimin ne kazandığı ilgilendirmiyor. Halkın sağlığı ilgilendiriyor. Bizim için önce halkın sağlığı gelir” dedi.