BIST 9.032
DOLAR 34,25
EURO 37,61
ALTIN 2.908,49
HABER /  GÜNCEL

Atletico'nun en tehlikeli silahı

Bir dönem Bercelona'da forma giyen Ricardo Quaresma, Beşiktaş-Atletico Madrid eşleşmesi öncesi İspanyol basının ilgi odağı oldu.

Abone ol

Q7, İspanyol basınına Atletico Madrid'i değerlendirdi: "Çok güçlü bir rakip. Kazanmasını bilen hocaya sahipler. En dikkat etmemiz gereken isim Falcao."

Kariyerinin başında (2003- 04) Barcelona formasıyla La Liga'da boy gösteren Ricardo Quaresma, Beşiktaş-Atletico Madrid eşleşmesi öncesi İspanyol basının ilgi odağı oldu.

Marca'ya konuşan Q7, rakiplerini değerlendirdi: "Avrupa Ligi'nde üç İspanyol takımı (Valencia, Athletic Bilbao ve Atletico Madrid) var ve hangisi çıksa daha iyi olurdu, bilemiyorum. Rakibimiz çok güçlü ve kazanmasını iyi bilen bir hocaya (Diego Simeone) sahipler. Ama biz de tur için iddialıyız. Bizde de yetenekli oyuncular var. En dikkat etmemiz gereken isim Falcao."

DÜNYANIN EN İYİSİ
Sakatlığını atlattıktan sonra ligde çıktığı 7 maçın 5'inde sahadan yenilgiyle ayrılan Portekizli, taraftarına övgü yağdırmayı ihmal etmedi: "İnönü Stadı'ndaki ambiyans eşsiz. Taraftarımız dünyanın en iyisi." .