BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Aslan PSVi parçalamak zorunda

PSV maçını mutlaka kazanmak zorunda olan Cimbom'da yönetim de kesenin ağzını açtı.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini alma amacındaki Avrupa Aslanı bu gece Olimpiyat Stadı’nda PSV’yi ağırlıyor. Yönetimin zafer için süper prim vereceği Sarı-Kırmızılılar’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulu


G.Saray, PSV karşısına Şampiyonlar Ligi’nde 3. sınavına ilk galibiyeti alma hedefiyle çıkıyor. Olimpiyat Stadı’nda saat 21.45’de oynanacak karşılaşmada, gruptaki şansını güçlenlendirebilmek için 3 puanı almak zorunda olan Sarı- Kırmızılılar, ligdeki kötü sonuçların moral bozukluğunu da üzerinden atma amacında.


SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEK


Yuri Baskakov, Tikhon Kalugin, Anton Averianov Rus hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma, Star TV’den naklen yayınlanacak. Galatasaray ’da teknik direktör Erik Gerets’in Hollanda ekibi karşısında, Ankaragücü maçının kadrosunda değişiklik yapması ve İnamoto’ya şans vererek çift ön liberolu sistem ile oynaması bekleniyor.


YÖNETİMDEN SÜPER PRİM


Galatasaraylı oyuncular, bu akşam PSV’yi yenmeleri halinde ceplerini dolduracak. Oyuncuların motivasyonunu artırma adına kesenin ağzını açan yönetim, üç puan karşılığında futbolculara adam başı 30 bin dolar (yaklaşık 45 bin YTL) dağıtacak.


SAAT: 21:45 STAT: Olimpiyat HAKEM: Baskakov (Rusya) YAYIN: Star TV