BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Aslan OF'TAŞ'a takıldı

Aslan OF'TAŞ'a takıldı

Ankara'ya turkcell süper ligi'nin lideri olarak gelen galatasaray, hocasından ve aslarından yoksun çıktığı maçta gençlerbirliği oftaş ile golsüz berabere kalarak ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı.

Aslan OF'TAŞ'a takıldı

Ankara'ya Turkcell Süper Ligi'nin lideri olarak gelen Galatasaray, hocasından ve aslarından yoksun çıktığı maçta Gençlerbirliği OFTAŞ ile golsüz berabere kalarak ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı.

Aslan OF'TAŞ'a takıldı

10. dakika. G.Saraya atağı sağ kanattan hızlı gelişti. Topla buluşan Hakan Şükür, ceza sahasına hareketlenen Nonda'yı düşündü. Oftaş savunmasının müdahele edemediği pozisyonda top Nonda'nın önünden geçerek kaleci Recep'in ellerinde kaldı.

Aslan OF'TAŞ'a takıldı

15. dakika. G.Saray maçın başından beri ilk kez rakip kaleye etkili indi. Sol kanattan Arda şık çalımlarla ceza sahasına girerek sıfırdan topu Hakan Şükür'e çevirdi. Şükür ön direkte topa istediği gibi vuramadı. Meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

Aslan OF'TAŞ'a takıldı

37. dakika. G.Saray atağında Servet savunmasından çalımlarla çıktı. Bu futbolcunun pasında ceza sahası önünde topla buluşan Arda savunmadan sıyrılıp önünü boşalttığı anda vurmadı. Arda şutunu atmakta gecikince Oftaş savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.