BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Aşkım için ben de din değiştiririm

Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca Hülya Avşar'a konuştu... Din değiştiren İlkim Hanım'a Hülya Avşar'dan destek geldi.

Abone ol

Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca Hülya Avşar'a konuştu... Hülya Avşar, Hıristiyan kayınvalidesi Toto Karaca'nın mezarına gömülmek için din değiştiren İlkim Karaca'nın bu tercihine destek verdi. Avşar, "Elhamdülillah Müslümanım ama  benim için din değiştirmek o kadar olağanüstü, insanları şaşırtacak bir şey değil. Mesela ben aşkım için dinimi değiştirebilirim. Din değiştirmek o kadar korkunç bir şey değildir, önemli olan Allah'a inanmaktır diye düşünüyorum. Her dine saygım sonsuz" dedi.

İlkim Karaca, Habertürk'te Hülya Avşar Soruyor programında, Cem Karaca ile ilgili olarak da çarpıcı açıklamalarda bulundu:

TURGUT ÖZAL YAŞASAYDI CEM'İN MEZARI AÇILMAZDI

Cem Karaca yalan bir haber yüzünden vatandaşlıktan çıkartılmış bir sanatçı ve Türkiye aşığı bir sanatçıydı. Benim içimi o kadar acıtıyor ki, bu hiç geçmeyecek bir acı.

Bu ülkenin başındaki insanlar istediği anda bir 'one minute' diyebiliyorsa bir sanatçı mezardan çıkartılırken bana ulaşmak hiç zor değildi.. 'One minute' demesini isterdim Başbakanımızın.. Mesela Turgut Özal yaşasaydı eminim buna engel olurdu, çünkü Cem'i çok seven bir kişiydi.. Turgut Özal'la siyasi düşüncelerimiz aynı değildi ama bizi çok severdi, her zaman bizi destekledi.

CEM ANNESİNİN CENAZESİNİ SEMRA HANIM SAYESİNDE GÖMEBİLDİ

Cem yurtdışından gelince cebinde beş parası yok, sadece annesinden kalan iki daire var ve annesinin cenazesini International Hospital'dan alamıyor parası olmadığı için. Cem, Turgut Özal'a telefon açıyor annesinin cenazesini alamadığını söylüyor, ve tören de yapılması lazım... Turgut Özal, 'Semra halleder oğlum' diyor ve Semra Hanım sayesinde Cem, annesinin cenazesini alıp törenle gömebiliyor. Cem bunları sadece benimle paylaştı.

CEM YURTSEVERDİ, BAŞKA PASAPORTLARI KABUL ETMEDİ

Cem'le ilgili, '12 Eylül'de kaçtı' diyorlar. Cem kaçmadı. Yurtsever bir adamdı ve Almanya'da yaşadığı süre içinde hiçbir zaman ülkesi aleyhinde kötü bir söz söylemedi. "Haymatlos pasaportu"yla (vatansız pasaportu) yaşamış, hiçbir ülkenin pasaportunu kabul etmemiş, 'Ben tekrar kendi ülkemin pasaportunu almak istiyorum' demiş.. Öyle bir sanatçı, yiğit, yurtsever. Kötü bir şey söylenince, yanlış bir haber yapılınca çok üzülüyorum.