BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Aşkı için bakın ne yaptı?

Bir kadın, eşi ve eşinin sevgilisi. İşte bu üçgende neler oldu dersiniz, aşkı için minibüsünü bile ev yapan, polisler...

Abone ol

Eşini terk edip dost edindiği bir kadınla arabada yaşayan şahıs, resmi nikahlı eşinin ihbarı üzerine sevgilisiyle beraber gözaltına alındı.

O.Ç. (48), F.Ç. (42) ile evliyken gönlünü 22 yaşındaki Ö.U.'ya kaptırdı. Eşinin üzerine kuma getirilmesini reddetmesi üzerine iki yıldır Ö.U'yla birlikte kendisine ait 34 UY 101 plakalı minibüste yaşayan O.Ç., eşinin ihbarı üzerine yasak aşkıyla birlikte gözaltına alındı.

Kız kaçırma olayı olarak geçen telsiz anonsu üzerine harekete geçen polis, minibüsü takibe aldı. Polisin "Dur" ihtarına uymayan minibüs bir süre sonra Eminönü Laleli'de durduruldu. O.Ç. ve sevgilisi Ö.U. Beyazıt Polis Merkezi'ne götürüldü.

Eşinden şikayetçi olan F.Ç. ise daha sonra annesiyle birlikte polis merkezine geldi. F.Ç., girişte kendisini görüntüleyen kameramana dönerek "Ağabey beni çekin, televizyonlara çıkarın" dedi. Polisin yardımıyla karakola giren F.Ç., polis memuruna da "Ağabey beni çiğniyor. Kızı kandırıp kaçırıyor. Benim canım gitti" diye dert yandı. F.Ç.'nin annesinin ise ayakta durmakta zorlandığı ve yere oturduğu gözlendi.

Polis, O.Ç. ile birlikteliğinin ardından 2 aylık hamile olduğu anlaşılan Ö.U.'nun 18 yaşından büyük olması nedeniyle işlem yapmadı. Ö.U.'nun kendi rızasıyla birlikte olduğunu söylemesi üzerine genç kız ile O.Ç. serbest bırakıldı.

Polis merkezinde serbest bırakılan şahıslar kullandıkları minibüse binerek ayrıldı. Çıkışta gazetecilere tepki gösteren şahıs görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Yere oturarak yüzünü kapatan sevgilisi Ö.U. ise basın mensuplarına küfretti.

Öte yandan resmi nikahlı çiftin emniyetten yan yana çıkmaları barıştıkları izlenimi verdi. Ö.U.'nun da aynı arabayla gitmesi dikkat çekti.
O.Ç. ile O.U çiftinin ev olarak kullandığı minibüste bir evde olması gereken çok sayıda eşya bulunduğu anlaşıldı. Çay, şeker, su ısıtıcısı, yatak, yorgan, battaniye ve elbiselerle adeta bir evi andıran minibüsün camlarının siyah filmle kaplandığı görüldü. Çiftin son iki yıldır bu arabada yaşadıkları öğrenildi.