BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

Askeri lojmana bombalı saldırı

Diyarbakır'da askeri lojmanların önüne ses bombası atıldı, iki kişi yaralandı.

Abone ol

Diyarbakır'da askeri lojmanların önüne ses bombası atılması sonucu iki sivil vatandaş hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ali Emiri 7'nci Sokak'taki askeri lojmanların önüne kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ses bombası atıldı. Olayda kimliği henüz belirlenemeyen iki sivil yaralandı.

Vali Mustafa Toprak, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Erdem, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Patlamanın ardından olay yerine gelen Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Erdem olay yerine gelerek incelemelerde bulundular. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Vali Toprak "Burada çivi ve basınç arttırıcı madde kullanılarak yapılan bir ses bombası atılmış. Atılan ses bombası sonucu yoldan geçmekte olan 2 sivil vatandaş ayak kısmından yaralandı. Yaralıların olay ile ilgilerinin olup olmadığı henüz belli değil, onlar teknik konular. Lojmanlara ait güvenlik kameraları incelendikten sonra, yaralıların olay ile ilgisi olup olmadığı belli olacaktır. şimdilik yaralılar Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Emniyetten gelen arkadaşlar olay yerinde gerekli incelemeleri yapıyorlar, olayı gerçekleştiren kişilere en kısa zamanda ulaşacağız" dedi.