BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Askerden eğitime destek

Samsun Sahra Sıhhiye ve Eğitim Merkezi Komutanlığı eğitime yardım elini uzattı

Abone ol

Samsun Sahra Sıhhiye ve Eğitim Merkezi Komutanlığı tarafından onarımı tamamlanan bir ilköğretim okulunda tören düzenlendi.

Ataköy Mahallesi'ndeki Badırlı İlköğretim Okulunda Samsun Sahra Sıhhiye ve Eğitim Merkezi Komutanlığınca yapılan onarımın tamamlanması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Garnizon Komutanı Tümgeneral Naci Beştepe, ''Her şey çocuklarımız ve halkımız için'' dedi.

Beştepe, Toplumsal Gelişime Destek Faaliyetleri çerçevesinde yürüttükleri çalışmaların 3 okulda daha sürdürüleceğini de bildirdi. Okulda 3 öğretmen tarafından 40 öğrenciye eğitim verildiğini belirten Okul Müdürü Asuman Sağlam, okulun onarımıyla ilgili düzenlenen törende emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından subay ve astsubay eşlerinin katkılarıyla oluşturulan ve içinde eşofman, spor ayakkabısı, kırtasiye malzemeleri bulunan hediye paketleri öğrencilere dağıtıldı.

Daha sonra, Sahra Sıhhiye ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bando Takımı, bir sınıfta öğrencilere mini konser verdi. Törenin ardından mahalleliler, 12 askeri doktor tarafından sağlık taramasından geçirildi.