BIST 9.666
DOLAR 34,19
EURO 38,11
ALTIN 2.899,64

Aşk ve masallar sizi ayakta tutar

Aşk ve masallar sizi ayakta tutar

Atv’de yayınlanan gönülçelen, önümüzdeki günlerde yeni bölümleriyle ekranlarda olacak. dizinin romantik âşıklarını canlandıran tuba büyüküstün ve cansel elçin, “asıl hikâye, bundan sonra başlıyor,” diyerek, dizinin bu kadar sevilmesinin sırlarını ve sette yaşananları...

Aşk ve masallar sizi ayakta tutar

atv’de yayınlanan Gönülçelen, önümüzdeki günlerde yeni bölümleriyle ekranlarda olacak. Dizinin romantik âşıklarını canlandıran Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin, “Asıl hikâye, bundan sonra başlıyor,” diyerek, dizinin bu kadar sevilmesinin sırlarını ve sette yaşananları anlattı.

Aşk ve masallar sizi ayakta tutar

Gönülçelen dizisi, geçen sezon en heyecanlı yerinde final yaptı. Dizinin fanatikleri bir an evvel, yeni sezonun başlaması için gün sayıyor. Zaten dizinin başlamasına da sayılı gün kaldı.

Aşk ve masallar sizi ayakta tutar

Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin’in canlandırdığı Hasret ve Murat karakterlerinin başına neler geleceği, peri masalını andıran aşklarının zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen nasıl ilerleyeceği merak konusu. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak dizinin başrol oyuncularıyla buluştuk, Gönülçelen’i ve kendi hayatlarını konuştuk.

Aşk ve masallar sizi ayakta tutar

- Dizi çok heyecanlı bir yerinde final yaptı, yeni sezon tüyosu verir misiniz?

- Cansel Elçin: Tam anlamıyla anlatamayız, ama asıl hikâye şimdi başlıyor diyebiliriz. Murat, Roman bir çiçekçi kızı alıp, onu star yapma noktasına geldi. Bundan sonra neler olacağına dair çok geniş bir yelpaze var. Hasret, Murat’ın çocukluk arkadaşı olan bir menajerin elinin altında olacak. Bu kişi, Hasret’i doğru yönlendirecek mi? Kariyeri açısından, aşkları devam edecek mi? Bunlar hep önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

- Tuba Büyüküstün: Baktığınız zaman, bir adam, bir çiçekçi kızı keşfediyor, şarkıcı yapıyor ve hikâye böylece bitmiş gibi görünüyor. Peri masalı burada biter gibi algılanıyor ama bizim için bu aşama aslında projenin ergenlik dönemine ulaşması. Asıl hikâye bundan sonra başlıyor.