BIST 8.755
DOLAR 34,26
EURO 37,13
ALTIN 3.011,97

Aşk hayatınızı oyunlarla canlandırın!

Aşk hayatınızı oyunlarla canlandırın!

Sosyal ortamlarda neler yapabilirsiniz? * yemekte masanın altından bacaklarını okşayın. bunu yaparken gelebileceğiniz en üst noktaya kadar ellerinizi götürün. yemeğini yerken bir yandan onu bu şekilde okşamanız, tüm gece boyunca heyecanlı olmasını sağlayacaktır. ama tabii bu sırada restorandaki...

Aşk hayatınızı oyunlarla canlandırın!

Sosyal ortamlarda neler yapabilirsiniz?

* Yemekte masanın altından bacaklarını okşayın. Bunu yaparken gelebileceğiniz en üst noktaya kadar ellerinizi götürün. Yemeğini yerken bir yandan onu bu şekilde okşamanız, tüm gece boyunca heyecanlı olmasını sağlayacaktır. Ama tabii bu sırada restorandaki diğer insanların sizi görmediğinden emin olmalısınız! Bunun için, masanın altında heyecanlı bir şeyler döndüğünü belli eden mimikleri yüzünüzden silmeniz gerekiyor.

Aşk hayatınızı oyunlarla canlandırın!

* Kalabalık bir asansörde insanlar karşılarına bakma eğilimindedirler. Bu fırsattan yararlanarak ona iyice yaklaşıp vücutlarınızın birbirine değmesini sağlayabilirsiniz. Veya kimseye çaktırmadan poposunu elleyip onu şaşırtabilirsiniz.

* Birlikte gittiğiniz bir partide, gecenin ilerleyen saatlerinde ona gömleğinin üstünden değil de, yerde daha güzel gözükeceğini söyleyen ateşli bir mesaj atabilirsiniz. O dakikadan sonra sizinle başbaşa kalabilmek için fırsat kollayacağı konusunda garanti veririz.

Aşk hayatınızı oyunlarla canlandırın!

Evde başbaşa neler yapabilirsiniz?

* Evin içinde heyecanlı olabilecek noktaları keşfe çıkın. Bunu yaparken sevgilinizin sizi izlediğinden emin olun. Örneğin "bu tezgahta oturduğumda senin boyuna yetişebilir miyim" gibi sorular sorabilirsiniz. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi başka bir odaya gidip sanki bu gelip geçici bir fikirmiş gibi onu kışkırtın

Aşk hayatınızı oyunlarla canlandırın!

* Erkekler görsel uyarıcılarla tahrik olurlar. Dolayısıyla hiçbir kelime kullanmadan onu baştan çıkarabilirsiniz. Altınızda kısacık etek varken yavaşca eğilip yere düşen bir şeyi alabilir veya üzerinizde sadece daracık bir jean varken, saçlarınızı kurutabilirsiniz. Sizi izlediğinin farkında değilmiş gibi davranırsanız, onu daha çok tahrik edersiniz.