BIST 10.446
DOLAR 32,54
EURO 35,03
ALTIN 2.436,83
HABER /  GÜNCEL

Asansör bakımsız, hasta perişan...

Etlik İhtisas Hastanesi'nde bakım firmasıyla sorun yaşandığı için asansörler çalışmıyor. Hastalar merdivenlerden taşınıyor.

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA BÜROSU

Başbakan Erdoğan’ın geçen hafta ambulans helikopterleri hizmete soktuğu Etlik İhtisas Hastanesi’nde bakım firmasıyla yaşanan hukuki problem nedeniyle asansörler çalışmıyor. Ameliyattan çıkan hastalar bile merdivenlerden taşınıyor.

6 ASANSÖR KAPALI
Hastaların büyük sıkıntı yaşamasına neden olan sorun bakım firmasının sözleşmenin gereklerini yerine getirmemesi nedeniyle ortaya çıktı. Hastane ile asansör bakım firması mahkemelik oldu. 6 asansör de kapatıldı. Hastane yönetimi sorunun kendisinden kaynaklanmadığını savunarak asansörlerin üzerine, “Yüklenici firmayla yaşanan sorunlar nedeniyle olay mahkemeye intikal etmiştir. Hastane asansörlerinin tamiri konusunda herhangi bir işlem yapmayacaktır. Tüm hasta ve yakınlarımızın anlayışından dolayı teşekkür ederiz” diye yazdı.

ÇÖZÜM ARANIYOR
Hastane ile firma arasında yaşanan sorunun çilesini ise tabi vatandaş yaşıyor. Özellikle yaşlı hastaların katlara çıkması, ameliyathaneye götürülmesi ciddi sıkıntılara neden olurken hastane yönetimi de il sağlık müdürlüğüne başvurarak soruna acil çözüm getirilmesini istiyor.