BIST 9.976
DOLAR 34,09
EURO 38,07
ALTIN 2.833,74
HABER /  GÜNCEL

Artık çok şık gardrobunuz olacak!

Güzel giyinmek, çevredeki kadınları etkilemek, ilgi çekmek, ben buradayım demek aslında çok zor değil...

Abone ol

Şimdi büyük bir gardırobunuz var!

Kadınların halinden kadınlar anlar dedik ve biz kadınların bitmek tükenmek bilmeyen elbise tutkularını iş edindik. Güzel giyinmek, çevredeki kadınları etkilemek, ilgi çekmek, ben buradayım demek... Nasıl adlandırırsanız adlandırın, etkileyici bir elbise giymek bir kadın için vazgeçilmezdir.

Bizler Eda Yenigün ve Serra Çelikkol girişimci iki genç moda tutkunu olarak bu işe kafa yormaya başladık ve de davetcokelbisemyok adli sitemizi kurduk.

Tam olarak davetcokelbisemyok.com sitesinde ne var derseniz; kendini şık ve güzel hissetmek isteyen tüm kadınlara, dünyaca ünlü markaları uygun fiyatlara kiralama imkanı sunuyoruz.

 

Amacımız dünyaca ünlü markaların abiye,kokteyl,gündelik, ve çok özel vintage elbiselerini uygun fiyatlara kiralamak.

Elimizde her davete uygun elbiseler bulunuyor. Cok özel bir davette Valentino nun abiye bir elbisesi ile göz kamaştırabilir ya da Alice +Olivia nın kokteyl elbisesi ile işildayabilirsiniz.

www.davetcokelbisemyok.com websitemizden Turkiye’nin heryerine hizmet vermekteyiz. Elbiseleri yakından görmek isteyen ve denemek isteyen herkesi Bebekte ki showroomumuza bekliyoruz. Showroomumuzda isteyen müşterilerimize gece davetleri icin styling hizmeti de veriyoruz.

Gece çantası koleksiyonumuz bu hafta müşterilerimizle buluşuyor. Gece çantası koleksiyonumuzdaki ürünleri çok uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.Her kadının dolabında mutlaka olması gereken, yurtdışından özel olarak getirdiğimiz çantalara göz atmayı sakın unutmayın.

Davet çok elbisem yok demeyin , www.davetcokelbisemyok.com tıklayin tüm dünya modası gardırobunuza gelsin.

Tek yapmanız gereken davetcokelbisemyok.com sitesini tıklamak. Böylelikle beğendiğiniz elbiselere kısa süreliğine sahip olabileceksiniz. İyi eğlenceler...