BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Arefe günü feci kaza

Trafik canavarı mesaisine başladı. Ankara'da feci kaza...

Abone ol

Ankara'nın Kızılcahamam ve Şereflikoçhisar ilçeleri yakınlarında meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 9 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

TEM otobanında, Ankara'ya 80 kilometre uzakta, Kızılcahamam'ın Çeltikçi Beldesi yakınlarında bu sabah 07.00 sıralarında meydana gelen kazada, bayram ziyareti için İstanbul'dan Diyarbakır'a gidenlerin bulunduğu Abdullah Kanat minibüs, sağ şeritte seyreden Mustafa Civelek'in kullandığı kamyona arkadan çarptı.

Kazada, hurda yığınına dönen minibüste bulunan Abdülcelil Kaya, Gurbet ve Coşkun Kanat, Ekrem ve Eda Yanen, Bedriye Emen olay yerinde, Aysen Kanat ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. 6 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulansla kaldırıldıkları Ankara'daki Dışkapı, Numune ve Atatürk Araştırma hastanelerinde tedavi altına alındı. 

 BAYRAM YERİNE MATEM YAŞADIK

Kazada ölenlerin yakınları, Çeltikçi Sağlık Ocağı önünde göz yaşı döktü. Sağlık Ocağı'na gelen ve ölenlerden 3'ünün amcasının oğulları olduğunu belirten Abdullah Kanat, “Minibüste bulunanların hepsi akraba idi. Bayram ziyareti için Diyarbakır'a gideceklerdi. Bu sabah acı haberi aldık. Bayram yerine matem yaşadık” dedi.

ŞERİFLİKOÇHİSAR'DA 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Şereflikoçhisar İlçesi yakınlarında, bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ise, 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kaza E-90 karayolunda meydana geldi. Aksaray'dan Ankara yönüne giden Mehmet Ali Yorulmaz'ın kulandığı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Mehmet Ali Yorulmaz (27) ile yanında bulunan arkadaşı Erol Ocal (34) olay yerinde hayatını kaybetti. Arkada oturan Hüseyin Sarıkaya (26) ile Orhan Yıldız (19) ise yaralandı. Yaralılar, Aksaray Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.