BIST 10.767
DOLAR 32,57
EURO 35,26
ALTIN 2.468,43
HABER /  SPOR

Ardanın rüya 11i

Arda kendini de dahil ettiği rüya 11'inde savunmanın göbeğini iki hocasını yerleştirdi.

Abone ol

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği yıldızlardan biri olan Arda Turan, GSMobile'da katıldığı görüntülü sohbette pek çok konuda ilginç açıklamalarda bulundu.

Türkiye dışından Hollanda, İsviçre, Almanya ve Fransa başta olmak üzere değişik ülkelerden toplam 28 bin 973 kişinin kayıt yaptırdığı ve toplam 6 bin 984 sorunun yöneltildiği sohbet yarım saat sürdü.

Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan sonra Semih Şentürk ile oturup konuştuklarını ve aralarında hiçbir sorunun kalmadığını, Sivasspor'un stoperi Brezilyalı Bilica'nın çok iyi bir futbolcu olduğunu belirten genç futbolcu, bir taraftarın "Kendini de dahil ederek bir Galatasaray rüya 11'i kurar mısın" isteğini de geri çevirmedi.

İki hocası da kadroda

Sadece kalede (Taffarel-Simoviç) ve sol bekte (Hakan Ünsal-Ergün Penbe) ikişer tercih kullanan Arda Turan, unutulmaz solak Cevat Prekazi'yi sağ kanada yerleştirip, sol çizgide kendine şans tanıdı!

Sarı-Kırmızılı futbolcu, rüya 11'inde halen aktif futbolculuk yaşamını sürdüren ve jübileye hazırlanan Tugay Kerimoğlu'na yer verirken, savunmanın göbeğine ise iki hocasını yerleştirdi; Fatih Terim ve Bülent Korkmaz... Ümit Davala, Hagi, Hakan Şükür ve Taçsız Kral Metin Oktay, Arda'nın takımında yer alan diğer unutulmazlar oldu.