BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Arda ve Caner yumruk yumruğa!

Florya'da ortalık karıştı.. Arda Turan ile Caner Erkin birbirine girdi. İki futbolcu tekme tokat kavga etti.

Abone ol

Galatasaray'da kaptan Arda Turan ile Caner Erkin anteramanda yumruklaştı. İki futbolcunun ağız burun birbirine girdiği ve Caner'in dudağının kanadığı açıklandı. Kavgayı takım arkadaşları güçlükle ayırdı...

ÖNCE SÖZLÜ TARTIŞMA

Oldukça neşeli başlayan çalışmanın 5'e 2 pas bölümünde birbirlerine sert giren kaptan Arda Turan ile Caner Erkin arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Birbirlerine giren iki oyuncuyu takım arkadaşları güçlükle ayırırken, Caner Erkin'in dudağının kanadığı görüldü.

CANER: KİMSİN SEN LAN

ÖNCE KAVGA SONRA BARIŞ
İki oyuncu, çalışmanın bitiminde el sıkışıp öpüşerek aralarındaki gerginliğe son verdi.

Daha sonra birbirlerine sarılarak çalışmayı izleyen bir grup taraftarın yanına giden Arda ve Caner, burada imza dağıtıp fotoğraf çektirirken, basın mensuplarının kavga ile ilgili sorularına ise yanıt vermediler.



İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner'in Arda'ya yönelik "Kimsin lan sen, adam mısın?" sözleri duyuldu.

İki futbolcusunun yaşadığı kavgayı gören teknik direktör Rikaard da o bölgeye giderek oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı ve Caner'i bulunduğu gruptan alıp diğer gruba gönderip çalışmayı sürdürdü.

RİJKAARD SAKİNLEŞTİRDİ

İdmanın ardından teknik direktör Frank Rijkaard'ın da isteği üzerine iki futbolcu birbirlerine sarıldı ve basın mensuplarının önüne gelerek barıştıklarını gösterdi.

Bu arada Rijkaard, antrenmanda sonra tüm futbolcuları sahanın ortasına topladı ve kısa süreli bir konuşma yaptı.

Rijkaard'ın konuşmasının ardından sarı kırmızılı futbolcular, dünya evine girecek olan Sabri'yi omuzlarına aldı. Antrenmandaki gerginlik tamamen unutulurken, Arda ile Caner kavgalarıyla ilgili bir yorum yapmadı.

ÜSTÜNEL FLORYA'YA GELDİ

Bu olay üzerine Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel apar topar Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi.



 

İKİLİDEN DOSTLUK POZU