BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Arda Güler'in boynunda madalya elinde Kuran'ı Kerim taşıdığı fotoğrafın sırrı ortaya çıktı

Arda Güler’in boynunda madalya elinde Kuran-ı Kerim taşıdığı fotoğrafın sırrı ortaya çıktı.. O dönem etkinlik sorumlularından Anadolu Gençlik Derneği yetkilisi Salih Çakır, "Arda o zamanda 4-5 çocuğu birden çalımlayıp çok güzel goller atardı.” dedi.

Abone ol

Euro 2024'te attığı muhteşem golle herkesin konuştuğu Arda Güler'in, 2016 yılında Anadolu Gençlik Derneği tarafından yaz boyunca düzenlenen etkinliklere katıldığı görüntüler ortaya çıktı.

O zaman henüz 10 yaşında olan Arda sadece yeteneği ile değil efendiliği ve disiplini ile dikkat çekti.

"Ben de hakemlik yapardım"

O zamanki etkinlik sorumlularından AGD yetkilisi Salih Çakır, konu ile ilgili TV5'de yayınlanan "4. güç" programda şunları söyledi:

“Arda o zaman da sadece yeteneği ile değil disiplini beyfendiliğiyle, oturuşuyla, kalkışıyla ön plana çıkan, dikkat çeken çocuklarımızdan birisiydi. Ders aralarında, teneffüslerde hemen taştan kaleler yapıp futbol oynarlardı arkadaşlarıyla. Ben de hakemlik yapardım o maçlarda. Arda o zamanda 4-5 çocuğu birden çalımlayıp çok güzel goller atardı.”

Kamp hatırası

Salih Çakır, fotoğraftaki madalyon ve Kuran-ı Kerim’in yaz etkinlikleri kampından bir hatıra olması ve “hayatlarına rehberlik etmesi” için Arda’ya ve diğer çocuklara hediye edildiğini söyledi.

Arda Güler, gol sevincinin anlamını böyle açıklamıştı

Arda Güler'in gol sevinci milyonlarca taraftarın sembolü haline geldi. Genç yıldız, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda gol sevincinin anlamı sorulduğunda, "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Çok çalışıyorum gerisini Allah'a bırakıyorum." yanıtını vermişti.