BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Aranıyor muyum dedi tutuklandı

Alanya'da polise aranıp aranmadığını soran 32 yaşındaki Pehlivan, tutuklama kararını öğrenince şoke oldu.

Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği İnfaz ekibinin aracını durdurarak daha önceki davalarından dolayı hakkında arama olup olmadığını soran 32 yaşındaki Mahmut Tevfik Pehlivan, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğunu öğrenince şoke oldu. Pehlivan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saray Mahallesi Hacıhamdioğlu Caddesi'nde dün gece geç saatlerde Mahmut Tevfik Pehlivan adlı kişi, şüpheli kontrolü yapan Asayiş Büro Amirliği'ne Bağlı infaz ekibinin aracını durdurarak, “Herhangi bir aramam var mı?” diye sordu. Yapılan Genel Bilgi Taraması'nda (GBT) 2 ayrı mahkeme tarafından ifade için arandığı söylenen Pehlivan, polis otomobiline bindirildiğinde ise ‘cebir ve tehdit ile hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan Alanya 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası olduğunu öğrendi. Cezayı duyunca şaşkına dönen Pehlivan, sağlık kontrolünün ardından götürüldüğü Adliye'de işlemleri yapıldıktan sonra Alanya L Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Pehlivan'ın Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ‘öldürmeye teşebbüs’ ve Alanya 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından ise ‘tehdit ve hakaret’ suçlarından da arandığı belirtildi.