BIST 10.682
DOLAR 32,54
EURO 35,20
ALTIN 2.466,77
HABER /  GÜNCEL

Apartman bahçesinde 6 aylık cenin!

Antalya vahşete tanık oldu! Liseli bir genç kız 6 aylık hamileydi... Kendisine kürtaj yaptı ve cenini apartman bahçesine attı!

Abone ol

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir apartmanın bahçesinde 6 aylık cenin bulundu. Ceninin, hamile kalan bir lise öğrencisinin kürtajı sonucu apartman bahçesine atıldığı iddia edilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kemer'in Aslanbucak Mahallesinde bir apartmanın arka bahçesinde bir erkek bebek cesedi bulundu.

Polis tarafından başlatılan soruşturmada, bebeğin kafatasında kesik izleri saptanırken, ilk tespitlere göre, ceninin 6 aylık olduğu ve kürtajla alındığı belirlendi.

Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde polis tarafından genişletilen soruşturma kapsamında, ceninin, hamile kalan ve lise öğrencisi olduğu iddia edilen 17 yaşındaki E.E'nin evinin banyosunda kürtajla alındığı ve apartmanın penceresinden arka bahçeye atıldığı öne sürüldü.

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, bu sırada E.E'nin, ailesi tarafından kürtaja bağlı kanaması sebebiyle Kemer Devlet Hastanesine kaldırıldığını belirledi.

Polis, E.E'nin kimlikleri açıklanmayan annesi, ablası, üvey babası ve telefonunda resimleri bulundukları öne sürülen iki arkadaşını gözaltına aldı. E.E'nin tedavisinin hastanede tedavi ettiği, polislerin genç kızı da gözetim altında tuttuğu bildirildi.

E.E'nin hastanede alınan ilk ifadesinde, önce bebeğinin ölü doğduğunu söylediği, ancak daha sonra evinin banyosunda kesici aletle kendi kendisine kürtaj yaptığını, yaşadığı korkudan da bebeği 3. kattaki evinin penceresinden apartmanın bahçesine attığını söylediği ileri sürüldü.

Öte yandan, genç kızın, halen askerde bulunan bir kişiden hamile kaldığı iddia edildi.

Savcılık ve polis yetkilileri, soruşturmanın, kapsamı genişletilerek sürdürüldüğünü bildirdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞİN FECİ SONU! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 3 kardeş öldü, biri ağır 5 kişi yaralandı.

Bahçe ilçesinde, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun 27. kilometresinde, Kenan Balkarkaya (57) yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.
Kazada, Selvi (14) ve Zekiye Balkarkaya (11) olay yerinde, Necla Balkarkaya (5) ise hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.
Sürücü Kenan Balkarkaya ile eşi Fatma (48), kızı Şengül (8), ablası Fatma ve ağabeyi Cumali Balkarkaya, yaralı olarak 112 Acil Servis ekiplerince Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Cumali Balkarkaya'nın sağlık durumunun ciddi olduğu, diğer yaralıların ise iyi olduğu belirtildi.
Cesetlerin Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

OTOMOBİLDE OYUN ÖLDÜRÜYORDU! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde 5 yaşındaki Rezzan Altınkaynak, oynamak için dayısına ait park halindeki el freni bozuk otomobile bindikten sonra, vitesle oynamaya başladı. Hareket eden otomobil, karşı yoldaki inşaat halinde bulunan binanın çukuruna uçtu. Rezzan, ters dönen otomobilden şans eseri yara almadan çıktı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Haci Seyit Ali Mahallesi 231 Sokak'ta meydana geldi. İnşaat işçisi Şehmuz Altınkaynak, kayınbiraderine 42 ZE 812 plakalı otomobille eve geldi. Altınkaynak, el freni bozuk olan otomobili geri viteste bırakarak evin önüne park etti. Altınkaynak, duş almaya girdiği sırada 5 yaşındaki oğlu Rezzan Altınkaynak da kapısı açık olan otomobile girdi. Rezzan Altınkaynak’ın vitesi oynaması üzerine hareket eden otomobil, evin karşısında inşaat halindeki binanın yaklaşık 1 metre çukuruna uçtu. Ters dönen otomobilden yara almadan kurtulan Rezzan Altınkaynak, çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkartıldı.

Kardeşinin yaşadığı olayı anlatan 11 yaşındaki Nesrin Altınkaynak, “Babam, dayıma ait otomobille eve geldi. Duş almaya girdiğinde kardeşimde otomobile oynamak için girmiş. Otomobilin el fireni bozuk olduğu için babam viteste bırakmış. Kardeşim de vitesi oynayınca otomobil çukura uçtu. Şans eseri kardeşim yara almadan kurtuldu” dedi.

BOŞANDIĞI EŞİNİN EVİNE MOLOTOF ATTIRDI! AYRINTILAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Adana'da, bir kişi, boşandığı eşinin barışma teklifine olumsuz yanıt alması üzerine genç kadının babasıyla birlikte kaldığı eve molotofkokteyli attırdı.

Cahit G. (28) 5 yıl evli olduğu ve bir çocuğunun annesi Rukiye O. (25) ile bir süre önce boşandı. Daha sonra, Rukiye O'ya yeniden bir araya gelme teklifinde bulunan Cahit G, sürekli olumsuz yanıt almasına rağmen, ısrarlarını sürdürdü.

Olumsuz yanıtlar karşısında sinirlenen Cahit G. telefonla aradığı kardeşi A.G. (17) ile arkadaşları M.A. (17), Ali D. (20), Ozan K'den (21) Rukiye O'nun babasıyla birlikte yaşadığı Ova Mahallesindeki evine molotofkokteyli atmalarını istedi.

Geçen hafta gerçekleştirilen olayda, molotofkokteyli atılması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evde maddi hasar meydana geldi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında olayı azmettirdiği belirlenen Cahit G'nin de aralarında bulunduğu toplam 5 zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Cahit G'nin emniyetteki ifadesinde eşiyle arasının iyi olduğunu, ancak kayınbabasının aralarını bozduğunu ve bu nedenle ayrıldıklarını, Rukiye O'yu da çok sevdiğini söylediği öğrenildi.

Sorguları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.