BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,08
ALTIN 2.833,48
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya'da feci kaza: 1 ölü

Antalya'da, bir inşaatta izolasyon çalışması yapıldığı sırada 18'inci kattan iskele ve halat yardımıyla 13'üncü kata indirilmek istenen işçi hayatını kaybetti.

Abone ol

İskele üzerinde havada asılı kalan iki işçi de 45 dakika kurtarılmayı bekledi.

Olay, Antalya'nın Fener Mahallesi'nde bir inşaatta meydana geldi. İzolasyon çalışması yapıldığı sırada 18'inci kattan 3 işçi iskele ve halat yardımıyla 13'üncü kata indirilmek istendi. Bu sırada iskeleyi tutan halat koptu. İskele üzerinde bulunan işçilerden Emrah Evis, 13'üncü kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti. İskele üzerindeki Zeki Evis ve Hakan Pektaş da havada asılı kaldı.

ARKADAŞLARI İTFAİYECİLERE SALDIRMAYA KALKTI

Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, 13'üncü katta havada asılı kalan işçileri 45 dakika sonra ancak kurtardı. İnşaat işçilerinin arkadaşları ise itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasında yetersiz kaldığını iddia ederek itfaiye ekibine saldırmaya kalktı. Olay, polisin müdahalesiyle önlendi. 45 dakika boyunca havada asılı kalan iki işçiden biri aşağıya iner inmez kendisini görüntüleyen habercilere saldırdı. Haberciler ve kurtarılan işçi arasında kısa süreli arbede yaşandı.