BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,05
ALTIN 2.832,97
HABER /  GÜNCEL

Anneye en güzel hediye

Anneler Günü'nde, '7 Ağaç' armağan ederek onlara olan sevgi ve bağlılığınızı gösterin.

Abone ol Anneler Günü'nde, annenize ve anne adaylarına '7 Ağaç' armağan ederek onlara olan sevgi ve bağlılığınızı gösterin.

Bu özel günde anneler adına dikilecek '7 Ağaç', 'Anneler Günü Ormanı'nda büyüyecek. ÇEKÜL Vakfı, '7 Ağaç'ın yanında Anneler Günü'ne özel armağan seçenekleri sunuyor.
 
Çam kozalağı ve ağaç yaprağını sembolize eden camdan kolyeler, yaka iğnesi veya çizer Tan Oral tarafından tasarlanan ayaklı sertifikalar da alternatifler arasında yer alıyor.  
 
Cekulvakfi.org.tr adresindeki armağan köşesinde yer alan, doğa ve kültürü sembolize eden ücretsiz e-kart'lardan da istediğiniz herkese gönderebilirsiniz.   
 
Ürünler '7 Ağaç+Ürün' şeklinde armağan edilebilir. Dileyen sadece '7 Ağaç' ya da '7 Ağaç'la birlikte cam ürünleri ve sertifikaları da alabilir.  
 
'7 Ağaç' bedeli: 30 YTL    
Camdan kolyeler: 15 YTL
Camdan yaka iğnesi: 10YTL     
Sertifika: 10 YTL
 
Neden '7 Ağaç'?

Günlük yaşamda tüketilen kağıt, kalem, mobilya, yakacak gibi olmazsa olmaz gereksinimler için kişi başına yılda ortalama '7 Ağaç' kesiliyor.

'7 Ağaç Ormanları' projesine destek veren doğa severler, her yıl kasım ve mart aylarında düzenlenen fidan dikim şenliklerinde biraraya geliyor.
 
'7 Ağaç 7 Yaşında' etkinlikleri kapsamında da yedi yaşına basan fidanların gelişimleri izlenerek katılımcılar bilgilendiriliyor.