BIST 9.577
DOLAR 34,01
EURO 37,84
ALTIN 2.822,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Annesine canından can verdi

Sakarya'lı Mehmet Arslan , annesine Anneler Günü'nde hayatının en güzel hediyesini verdi.

Abone ol

Sakaryalı Mehmet Arslan (30), annesine Anneler Günü'nde hayatının en güzel hediyesini verdi. Arslan, 2 yıldır böbrek hastası olan annesini böbreklerinden birini vererek hayata yeniden bağladı.

Arslan, "Yıllar önce o bana hayat vermişti. Ben de evlatlık görevimi yaptım." dedi.

Altındere beldesinde 2 yıldır böbrek yetmezliği çeken ve dialize giren 3 çocuk annesi Emine Arslan'ın (47) imdadına, böbreklerinden birini veren oğlu Mehmet Arslan yetişti. 7 yıl önce eşini kaybeden anne Arslan'a, İstanbul Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatla, oğlundan alınan böbrek nakledildi.

Anneler Günü'nde sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne Arslan, kendisine bu mutluluğu yaşatan oğluna bol bol dua etti. Oğlunun böbreğiyle sağlığına kavuşan Emine Arslan, oğlunun kendisine en güzel Anneler Günü hediyesi verdiğini söyledi. Oğlunun kendisini yeniden hayata bağladığını ifade eden Arslan, "Hastalığım nedeniyle çok zor günler geçirdim. Haftanın üç günü diyalize giriyordum. Doktorlar acilen organ nakli gerektiğini söyleyince oğlum hiç düşünmeden kendi böbreğini verebileceğini söyledi. Başarılı bir ameliyatla nakil olduk. Bir zamanlar ben oğlumu dünyaya getirerek ona hayat vermiştim. Şimdi ise oğlum böbreğini vererek bana hayat verdi. Allah herkese böyle hayırlı evlat versin." diye konuştu.

Arslan, "Yıllar önce o bana hayat vermişti. Ne yapsam onun hakkını ödeyemem. Onu sağlığına kavuşturduğum için çok mutluyum. İnşallah birlikte sağlıklı bir hayat süreceğiz."