BIST 9.774
DOLAR 34,04
EURO 37,86
ALTIN 2.801,70
HABER /  GÜNCEL

Annenize yakışanı seçin

Anneler Günü maratonu bu haftadan başladı. Kimi hediye alma, kimi de hediye satma telaşında

Abone ol

Anneler Günü için geri sayım başlayınca herkesti büyük bir telaş aldı. Bu tatlı telaş elbetteki hayatımızdaki en özel insana en güzel hediyeyi almak için. Eğer hálá annenize ne alacağınıza karar veremediyseniz önerilerimize bir göz atın


Bu hafta yazıya başlamadan önce çok düşündüm. Çünkü bize herşeyin en iyisini vermek için uğraşan, hasta olduğumuzda bir saniye bile yanımızdan ayrılmayan, sevincimizde üzüntümüzde hep yanımızda olan annelerimize ithafen olacaktı bu yazı. Sonra çok düşünmemin bir faydası olmadığını da anladım. Ne yazarsam yazayım annelerimize duyduğumuz sevgiyi birkaç cümle ile anlatamayacaktım. Ben de bunun yerine küçük bir hikaye anlatmaya karar verdim. Çünkü bu hikaye herşeyi anlatıyor...

Dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek Tanrı'ya sormuş; 'Tanrım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler. Fakat, ben o kadar küçüğüm ki, orada nasıl yaşayacağım?' 'Senin için bir tane melek seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.' 'Peki, insanlar bana birşey söylediklerinde, dillerini bilmeden, söylediklerini nasıl anlayacağım?' 'Meleğin sana dünyada duyabileceğin en tatlı ve en güzel sözcükleri söyleyecek. Sana konuşmayı, dikkatle ve sevgi ile öğretecek.' 'Peki, seninle konuşmak istersem ne yapacağım?' 'Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.' 'Dünyada kötüler olduğunu da duydum. Beni onlardan kim koruyacak?' 'Meleğin seni kendi hayatı pahasına da olsa koruyacak.' 'Fakat, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.' 'Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve ulaşmanın yolunu öğretecek.' O sırada dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Bebek gideceğini anlar ve son bir soru sorar; 'Benim Meleğimin adı ne?' 'Meleğinin adının önemi yok. Sen onu, ANNE diye çağıracaksın'

Başta canım

annelerim olmak üzere, tüm annelerin 'Anneler Günü' kutlu olsunÉ


Modayı yakından takip edenlere


Annenize en güzel ve en özel hediyeyi almak istiyorsanız, modanın yaratıcısı Hotiç’in kreasyonunu mutlaka görmelisiniz. Anneniz modayı yakından takip ediyorsa bu yazın çılgın ilkilisi Beyaz Lame Grubu, klasikten vazgeçemiyorsa gerçek krokodil deriden yapılan Krokodil Grubu, hem şık hem klasik olması gereken çalışan bir bayansa, denizcilik temasıyla hayata renk katan Marine Grubu tam sizin annenize göre.


Çiçek gibi çantalar


LC Waikiki, bu yıl da Anneler Günü’nü daha renkli hale getiriyor. LC Waikiki, 6-14 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği kampanya kapsamında her 75 YTL’lik alışverişle 20 YTL değerinde şık bir bayan çantası hediye ediyor. Üstelik Axess’e özel 12 taksit fırsatıylaÉ


Binbir çeşit alternatif


Boyner Mağazaları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü için birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor. Kozmetik ürünlerinden mutfak aksesuarlarına, birbirinden şık ev dekorasyon ürünlerinden farklı model ve markalardaki giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar seçeneklerine kadar pek çok farklı kategoride ve çeşitteki ürün, Boyner Mağazaları’nda annelerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.


Birbirinden şık ve özel seçenekler


Anneleler Günü’nde annenizin en sevdiği hediyeyi bulabileceğiniz en doğru adres yine YKM... YKM’de giyimden kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuarlara kadar tüm annelere uygun sınırsız seçenek bulunuyor. Ayrıca, YKM Mazağazaları’ndan

5-14 Mayıs tarihleri arasında Axess ile yapılacak her 100 YTL’lik alışverişte, 30 YTL’lik hediye kuponu kazanma şansı yakalayacaksınız.


Şık ayrıntılar


Boss Black Women Serisi’nde yaz koleksiyonu’nun zengin ve seçkin ürün çeşitleri arasında Anneler Günü için en iyi hediye alternatifleri sizi bekliyor. Boss Hugo Boss, uyumlu, zevkli, kaliteli ve kadınsı çizgileriyle, O’nun kendisini özel ve çekici hissetmesini sağlayacak.


Hayatın renklerini armağan edin


12-14 Mayıs tarihleri arasında tiffany mağazalarından anneler günü hediyesi alanlar, tiffany puan kartlarıyla yüzde 5 yerine yüzde 20 tiffany para puan kazanıyor.


Şaşalı hediye isteyenler


Farklı ve özgün tasarımlarla kısa sürede değişikliği seven kadının adresi olan Şaşaa geniş ürün çeşitliliği ile her zevke hitap ediyor. Yalın ve özenli detayların süslediği ve giyeni farklılaştıran tasarımlarıyla Şaşaa bu özel gün için ziyaret edilmesi gereken bir mağaza. Bu özel gün, Şaşaa’dan aldığınız hediyelerle ve çiçeklerle yanaklarına koyduğumuz öpücükler daha da renklenecek.


İlk anneler

gününü kutlayacak anne adaylarına


Birbirinden hoş baharlık trikolardan cesur abiyelere, beli ayarlanabilir tarz jeanlerden yazın vazgeçilmezi askılı elbiselere... Anne adaylarına, ilk Anneler Günü heyecanını yaşatacak ve bu günü anlamlı hale getirecek farklı hediye seçeneklerini Gebe’de bulabilirler.


Başarısının haklı gururunu yaşatın


Abbate, kadın gömlekleri, değişik renk alternatifleri, sıra dışı çizgileri, özel yaka ve manşet tasarımları ile gömleği bir giysi olmanın ötesine taşıyor. Siz de annenizin başarısını Abbate koleksiyonu ile kutlayabilirsiniz. Ayrıca Abbate hayatta neler başardığını her bakışında hatırlayabilmesi için, annelere şık bir ayna hediye ediyor.


Zor seçim yapanlara


More & More, çiçek açan koleksiyonuyla, annelerine en iyisini seçmeye çalışan maraton koşucularına renkli alternatifler sunuyor. Üstelik sadece renk ve biçim yelpazesiyle değil, 44 bedene kadar uzanan ölçü alternatifleriyle de hediye seçiminizi kolaylaştırıyor.


Annelere özel


Atalar; Anneler Günü sevincini, 'Bedava Alışveriş Çeki' yaşıyor. 28 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasını kapsayacak kampanyada, 100 YTL’lik her alışveriş, 20 YTL’lik 'Bedava Alışveriş Çeki' kazandıracak.


Sürpriz hediyeler


İşlemeli jeanlerden rengarenk tişörtlere kadar genç annelerin hoşuna gidecek çok sayıda seçenek sunan BigBlue, 1-15 Mayıs tarihleri arasında tutarı ne olursa olsun alışveriş yapan herkesin annesine de sürpriz bir hediye gönderiyor.


En güzeli sizin anneniz olsun


Motif, rahat ve şık olmayı seven anneler için zengin seçenekler sunuyor. Trikonun uçuşan şifon kumaşlarla harmanlandığı koleksiyonda farklı yaka formları ile vurgulanan kadınsılık sade ama feminen bir görünüm sergiliyor. Anneler gününde annenizin şık ve göz alıcı olmasını istiyorsanız annenize bir Motif armağan edebilirsiniz.


Anneler için hediye çeki


Vivid’de hem şıklığından, hem de rahatlığından ödün vermeyen anneler için çok sayıda alternatif var. Üstelik 1-15 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız her 250 YTL. ve üzerindeki alışverişinizin yüzde 20’si Hediye çeki olarak size geri dönüyor.


Özel bir saat: Dilek çiçekleri


Swatch ilk defa Anneler Günü Özel saati olarak dünyanın en ince plastik saati olan Swatch Skin saati ile karşımızda. Özel ambalajında iki adet küçük mumlukla birlikte gelen 'Dilek Çiçekleri' isimli bu saat annenize vereceğiniz güzel bir hediye.


Bileğine zerafet katın


Façonnable, Anneler Günü’nde büyüleyici hayata dair izler taşıyan saat ve güneş gözlüğü koleksiyonlarıyla anneleri şıklık ve kaliteyle buluşturuyor. Spor ve klasik giyime uygun olarak üretilen modeller Fransız Riverası’nın ruhunu en iyi şekilde yansıtıyor.


Sevgiyi anlatmanın yolu


Tasarımını Yasemin Sayın’ın yaptığı telefon süsleri her telefon çaldığında sizi hatırlaması için annenize vereceğiniz güzel bir hediye alternatifi. Bu güzel telefon süslerini ve birbirinden şık telefon aksesuarlarını Mudo, Pabetland, Faik Sönmez ve YKM mağazalarında bulabilirsiniz...


Anneniz altın çağında


GF Ferré, saatleriyle moda takipçilerinin beğenisini topluyor. Yaz sezonu için hazırlanan koleksiyonu altın ve kahvenin mükemmel ahengi ile anneler gününün vazgeçilmez hediyeleri arasında.


Zamanı hediye edin


Annenize asla unutamayacağı bir hediye almak mı istiyorsunuz? Hiç düşünmeyin.. Şık ve zarif hatlarıyla adeta bir mücevher gibi bayanların bileğini saracak olan Tommy Hilfiger saatler, altın renkteki kadranları, 34 adet swarovski taş ile süslenmiş yuvarlak kasalı ve taşsız dikdörtgen kasalı seçenekleriyle sizi bekliyor.


Taktıkça sizi hatırlasın


Her yüzüğüne baktığında sizleri hatırlaması için annenize verebileceğini en güzel hediyeyi aile yüzüğü konseptiyle Storks Mücevherat sizler için hazırladı. Annenize duygularınızı mücevher olarak hediye etme mutluluğunu Storks Mücevherat’a

uğrayarak yakalayabilirsiniz.


Herkes onun ayağına baksın


Anneler Günü’nde en güzel hediyeyi almak isteyenler, Clarks’ı seçecekler. Gözde renklere sahip birbirinden güzel modellerden oluşan kadın koleksiyonu ile Clarks, zarafet ve konforu birleştiriyor.


Sevgiye paha biçilmez


Paha biçilmez taşlar, Naci Şenocaklı’nın imzası ile çok özel mücevherlere dönüşüyor. Tıpkı Anneler Günü için hazırlanan zarif yüzük gibi. Pembe topaz taşının renklendirdiği bu mücevher, derin bir sevginin sembolü. Sınırlı sayıda üretilen bu tasarım 1080 dolar.


Sizinki nasıl bir anne?


Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi, 'Ayakkabıların da kişiliği var’ konsepti ile annenizin kişiliğine en uygun modeli seçmenizi öneriyor. Özel indirimler ve taksit seçenekleri ile Annenize hediyenizi seçmeniz Flo’da kolaylaşıyor. Flo mağazaları; çantadan cüzdana, spordan abiyeye, babetten terliğe, günlük tasarımlardan şık seçeneklere uzanan geniş bir yelpaze sunuyor. Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezlerinde anneler günü hediyenizi seçmekte zorlanmayacaksınız.




Haydi anneler dansa


Tabuu, annelere ‘Anneler Günü’ için dans armağan ediyor. 1-14 Mayıs tarihleri arasında Tabuu’nun, İstanbul, İzmir ve Bursa’daki mağazalarından yapılacak 99 YTL ve üzeri alışverişlerde, bu illerdeki 6 dans okulundan, tango, salsa, vals danslarından biri için bir aylık dans dersi armağan ediliyor.


Tenisçi annelerin tercihi


Lotto, 14 Mayıs Anneler Günü’nde, tenise gönül vermiş tüm annelerin karşısına hoş bir sürprizle çıkıyor. İlkbahar - Yaz koleksiyonunun göz kamaştıran modeli Newk Millennium, günün en özel bayanlarına ithaf edildi. Newk Millennium’u alışılmış modellerin dışına taşırken baharın coşkusunu dolu dolu yaşatıyor.

Hale Ceylan/Star