BIST 9.891
DOLAR 34,17
EURO 38,09
ALTIN 2.923,67

Anne-kız aynı anda evlendi

Anne-kız aynı anda evlendi

Almanya'da yaşayan nadine franschok (25) ile marcel nunweiler, uzun süren arkadaşlıklarının ardından evlenmeye karar verdi. düğünü türkiye'de yapmak isteyen üniversite öğrencisi nadine'nin en büyük hayali, yıllar önce alman uyruklu babasından boşanan annesi sevgüzel ernes'le aynı gün...

Anne-kız aynı anda evlendi

Almanya'da yaşayan Nadine Franschok (25) ile Marcel Nunweiler, uzun süren arkadaşlıklarının ardından evlenmeye karar verdi. Düğünü Türkiye'de yapmak isteyen üniversite öğrencisi Nadine'nin en büyük hayali, yıllar önce Alman uyruklu babasından boşanan annesi Sevgüzel Ernes'le aynı gün evlenmekti.

Anne-kız aynı anda evlendi

Kızının isteğini geri çevirmeyen Ernes de Hasan Zayıfoğlu (65) ile evlenmeye karar verdi. Nikah tarihini birlikte belirleyen çiftler, Erenköy Belediye Başkanı Alaattin Özkurnaz'ın kıydığı nikahla evlendiler.

Anne-kız aynı anda evlendi

İlk duyduğunda çok şaşırdığını ve şaka sandığını belirten Başkan Özkurnaz, "Belde halkımız ve nikaha katılanlar da benim gibi ilk kez bir anneyle kızının aynı nikah masasında evlenmesine şahit oldu. Çiftlerimze ömür boyu mutluluk diliyorum." dedi.