BIST 10.030
DOLAR 34,12
EURO 38,09
ALTIN 2.905,39

Anne dizisi oyuncuları kimler?

Anne dizisi oyuncuları kimler?

Yeni sezon öncesi Star Tv ekranlarında yayın hayatına girmeyi planlayan yeni dizi Anne, Japon yapımı Mother‘dan uyarlanmıştır.

Anne dizisi oyuncuları kimler?

Dünyada üç çeşit insan vardır. Kadınlar, Erkekler ve Anneler. Yeni sezon öncesi Star Tv ekranlarında yayın hayatına girmeyi planlayan yeni dizi Anne, Japon yapımı Mother‘dan uyarlanmıştır. Dizinin hikayesini dilimize Pınar Uysal uyarlamıştır.

Anne dizisi oyuncuları kimler?

Henüz 5 yaşındayken annesi tarafından terk edilen Zeynep karakterini Cansu Dere, hapse düşen ve ardından bir başkasına bakması için Zeynep’i emanet eden annesini Vahide Perçin, Zeynep öğrenmenin şiddete ve istismara uğrayan öğrencisi Melek‘i ise çocuk oyuncu Beren Gökyıldız canlandıracak. Salı günleri Star Tv ekranlarında yayına girecek olan Anne dizisinde, derin karakterler üstünden çocuk istismarı konusu işlenecek. İlk bölümüyle özellikle bu konunun altı çizilecek Anne’de şiddet gören kız çocukların sesi, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız olacak.

Anne dizisi oyuncuları kimler?

Cansu Dere (Zeynep Güneş) Kimdir? Dizide Zeynep karakterine hayat verecek olan Cansu Dere koruyucu anne rolünde yer alacaktır. Tuğçe’nin öğretmeni olan Zeynep onun suistimal edildiğini fark edince onu kaçırır. Zeynep, Melek’i kaçırdıktan sonra koruyucu annelik yapar. Cansu Dere, 14 Ekim 1980 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Mankenlik yaparak kariyerine başlangıç yapan Cansu Dere, oyuncu olarak devam etmektedir. 2004 yılında ilk oyunculuk kariyerine Metro Palas dizisinde yer alarak başlangıç yaptı. Kariyerinde bir çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu Ezel dizisi ile büyük çıkış yakaladı. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldıktan sonra uzun bir süre ekranlarda görülmedi.

Anne dizisi oyuncuları kimler?

Beren Gökyıldız (Melek Akçay) Kimdir? Tuğçe dizide zalim bir annenin yaşattıklarından sonra Zeynep öğretmeni tarafından kaçırılarak kurtulacaktır. İstanbul doğumlu Gökyıldız 29 Eylül 2009 tarihinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşta oyuncu olan Gökyıldız ilk kez Kocamın Ailesi dizisinde rol aldı. Ekranlarda çok sevilen Gökyıldız bu aralar Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinde yer almaktadır