BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Ankarada gazeteciye oruç dayağı

Ankara'da sokakta sigara içen TRT çalışanı, oruç tutan bir grubun saldırısına uğradı.

Abone ol

Ankara'nın Ulus semtinde sokakta sigara içen biri TRT çalışanı iki kişi, sigara dumanından rahatsız olduklarını söyleyen kişilerin saldırısına uğradı.
Anafartalar Caddesi'nde meydana gelen olayda yaralanan TRT teknik servis çalışanı Fatih Eroğlu'nun anlatımına göre olay şöyle gelişti:

Polis varken saldırdılar
Cadde üzerinde bulunan notere giren Eroğlu ile Hüseyin Saat işlemlerin sürdüğü sırada avukatlarını beklemek üzere noterin bulunduğu Anafartalar Caddesi 78 numaralı apartmanın girişine indi. Kaldırıma oturarak sigara içtikleri sırada, Eroğlu ile arkadaşının yanına yaklaşan 6 - 7 kişilik grup, oruç tuttuklarını, sigara dumanının pasaj içine girerek kendilerini rahatsız ettiğini öne sürdü.

Kendisini uyaran kişilere, "Burası sokak" yanıtını veren Eroğlu, daha sonra bu kişilerin saldırısına uğradı. Bir pasaja sığındığını belirten Eroğlu, saldırganların sakinleşmesi üzerine polisi aradığını anlattı.

Polisle birlikte saldırganları teşhis etmek üzere olay yerine gittiklerini kaydeden Eroğlu, polise rağmen caddede yine saldırıya uğradıklarını söyledi. Polisin hastaneye götürdüğü Eroğlu'nun yüzüne ve kulağının arkasına dikiş atıldı.

Eroğlu ile yanında bulunan Saat, İskender Tıraş ve Erbil Akçakoca'nın saldırının gerçekleştiği Yüce Han'ın yöneticileri ve bu handa çalıştığı kaydedilen saldırganlar hakkında karakola şikâyette bulunduğu bildirildi. Saat'in, saldırganlar arasında olduğu öne sürülen Ahmet Bayhan'ı teşhis ettiği öğrenildi.