BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Ankarada Allahın Askerleri

Dikimevi Postanesi önünde silah çekerek "Allah'ın Askeri" adını veren 2 kişi, gözaltına alındı.

Abone ol

Dikimevi Postanesi önünde silah çekerek gösteri yapan, kendilerine "Allah'ın Askeri" adını veren 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şubesine teslim edilen bu kişilerin üzerinden 3 sahte kimlik çıktı.

Sabah saatlerinde Dikimevi Postanesi önünde, "Allahü ekber" diyerek silah teşhirinde bulunan 2 kişi, postane yakınındaki kavşakta görev yapan trafik polisleri tarafından yakalandı.

Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan İbrahim G. ve Abdullah Ö. adlı kişilerin üzerinde bir adet 14'lü browning marka tabanca, 3 bin Avro ve 3 adet sahte kimlik ele geçirildi.

Ulucanlar semtinde oturdukları ve enişte-kayınbirader oldukları belirlenen bu kişiler, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine kendilerini "Allah'ın askerleri" olarak tanıtan söz konusu kişilerle birlikte, biri kiralık 2 arabaya da el konuldu.

Emniyet yetkilileri, söz konusu kişilerin "meczup" olduğunun sanıldığını ifade ederek, bu kişilerin yasadışı bir örgütle ilgilerinin olup olmadığı ve amaçlarının ne olduğu konusunda çok yönlü soruşturma yapıldığını bildirdiler.