BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Angelina babası yüzünden böyle

Hollywood'un güzel yıldızı Angelina Jolie'nin büyük bir kurma çabasının nedeni babasının olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Büyük bir aile kurma çabası içinde olan Angelina Jolie’nin bu isteğinin ardında babasının yattığı ortaya çıktı. Jolie’nin ağabeyi James Voight ‘Babamın anneme karşı kötü davranışı onu korumacı hale getirdi’ dedi. 

Dünyanın en gözde çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kurduğu aile giderek büyüyor. Son olarak Vietnam’da bir yetimhaneden üç yaşındaki Pax Thien’i evlat edinen Jolie bu sayede altı kişilik ‘gökkuşağı’ gibi renkli bir aileye kavuştu. Ünlü yıldızın ağabeyi oyuncu ve yönetmen James Haven Voight, kardeşiyle ilgili ilk kez konuştu.


ALDATIYOR VE AŞAĞILIYORDU

Ünlü bir oyuncu olan babaları Jon Voight’un annelerine kötü davranışlarına, aldatma ve aşağılamalarına tanık olduklarını anlatan ağabey, bu yüzden Jolie ve kendisinin insanlara karşı çok korumacı olduğunu söyledi. Voight ‘Babamın yaşattığı travma yüzünden Angelina kendi bağımsız ailesini kurmak için çabalıyor. Annemi de geçen ay kaybedince sahiplenme duygusu iyice arttı’ dedi.

BAĞIMSIZ VE GÜÇLÜ GÖRÜNDÜ

Jolie'nin en son gündeme gelen ve tartışma yaratan farklı ilişkileriyle ilgili de açıklama yapan Voight şunları söyledi: ‘Babamın despotluğu yüzünden Angelina hep diğer insanlardan bağımsız ve güçlü bir kadın olduğunu kanıtlamaya çalıştı. Bu açıklamaları da bunun bir sonucu.’