BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Anelkadan Porstmoutha evet

Nicolas Anelka, İngiliz Porstmouth'un kendisine yaptığı teklifi kabul etti.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, İngiltere Premier Ligi takımlarından Porstmouth'un kendisine yaptığı haftalık 110 bin dolarlık teklifi kabul etti.

Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, transfer tekliflerinin azlığından yakınarak, "şu ana kadar en ciddi teklif Portsmouth'tan geldi" dedi. Porstmouth'un Anelka'ya haftalık 110 bin dolarlık teklif ettiği öğrenildi.

Premiership'e dönmek istediğini söyleyen Fransız futbolcu, İngiltere'nin büyük kulüplerinin kendisine ilgi göstermediğini belirterek, "eski takımım Manchester City'de insanlar hakkımda kötü şeyler söylemiş...

"Dedikodular değil, performansım dikkate alınmalı. Kulüpler, bana rakip olan futbolculara beni sorarlarsa daha iyi ederler" diye konuştu. Anelka, konunun en geç 10 gün içinde netlik kazanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Haberde ayrıca, Portsmouth'tan 12 milyon euro'luk bir teklif geldiğini söyleyen Anelka'nın, geçtiğimiz yıl 9 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye transfer olduğu ve Fenerbahçe'nin şimdi bu transfer için 15 milyon euro istediği yazıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir ise Anelka'nın ancak 20 milyon euro getirmesi durumunda serbest kalacağını söyledi.

Özdemir ayrıca, Uruguaylı futbolcu Lugano'nun transfer edildiği haberleri üzerine kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve ismi geçen futbolcunun transferinin henüz kesinleşmediğini açıkladı