Zürihte Yıldırım temaslar

Abone ol

Başkanlıktan istifa eden Aziz Yıldırım, daha ilk günden itibaren takımla ilgili çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe Başkanlığından istifa ettikten sonra soluğu yurt dışında alan Aziz Yıldırım, daha ilk gününden itibaren takımla ilgili çalışmalarını sürdürdü. Önce Zürih"te Daum ile bir araya gelen Yıldırım"ın Alman hocadan son bir rapor aldığı öğrenilirken, Aziz Yıldırım"ın hemen akabinde işadamı ve menajerlik yapan Celalettin Bilgiç ile bir araya geldiği ortaya çıktı.

Almanya"da ve İtalya"da çeşitli girişimler yapan Yıldırım"ın ilk etapta teknik direktör konusunu sonlandırmak istediği ve prensipte anlaştıkları futbolculara birer birer sözleşme yaptıracağı belirtiliyor.

Parreıra, Scoları, Capello gibi isimlerle konuşan Yıldırım"ın Parreıra"dan "Bir dönem çalıştım ve Fenerbahçe çok zor bir kulüp. Zaten milli takımın başındayım, Fenerbahçe"ye faydam olmaz " cevabını aldığı öğrenildi.

İngiltere milli takımının teklifini bile geri çeviren Portekiz"in hocası Scolari de Fenerbahçe"nin teklifini geri çevirirken, Capello"nun ise "Bundan sonraki hedefim Real Madrıd, başka bir yerde çalışmak istemiyorum" açıklaması ile karşılaşıldı. Dünya futbolunun önde gelen teknik adamları ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe yönetimi ünlü bir hocayı takımın başına getirmeyi düşünürken, bu isimler gizli tutuluyor.

Katar"a gitmeyi düşünen Roberto Carlos için ümidini yitirmeyen Sarı-Lacivertlilerin, Real Betis"in teklifine sıcak bakan Morientes ile de bağlarını koparmadığı ve son olarak da Crespo"yu ikna etmek için çaba sarfettiği öğrenildi.

ZAFER BİRYOL"U KONYA GERİ İSTİYOR, MURAT HACIOĞLU YENİ SEZONDAN UMUTLU

Daum döneminde şans bulamayan futbolculardan Zafer Biryol ve Murat Hacıoğlu önümüzdeki sezondan umutlu. Zafer"in, Nobre"nin ayrılması ile forvette yer bulma şansı artarken, Konyaspor"un bu oyuncuyu geri istediği belirtildi. Fenerbahçe kalmak isteyen Zafer ise hazırlık kampını sabırsızlıkla bekliyor. Konyaspor"a kiralanan Murat Hacıoğlu ise "Daum"a kendimi beğendiremedim. Ama olsun ben mutluyum. Konya"da güzel işler yaptığıma inanıyorum. Bu sene daha da hırslıyım. Yeni hoca yeni bir şans olabilir.
Takımda yer bulacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri