Zorbaların yaptığına bak

Abone ol

İki saattin arayanlara cevap vermedi. Yakınları polise haber verince zorbaların estirdiği terör ortaya çıktı.

Adana'da bir işyeri sahibinin el ve ayaklarını iple bağlayan gaspçılar, cep telefonu, parası ile otomobilini alıp kayıplaar karıştılar.

40 yaşındaki Aytekin Özaltun'un cep telefonuna cevap vermemesi üzerine yakınları, akşam saatlerinde merkez Seyhan İlçesi Ulus caddesi üzerinde av malzemeleri satan işyerine geldi.

Dükkan kapısının açık olduğunu görünce işyerinde hırsızlık olduğu gerekçesiyle polise haber veren yakınları, Özaltun'un yaklaşık iki saattir kendilerine cevap vermediğini anlatarak yardım istedi. Polis, yakınlarının ihbarı üzerine hırsızlık da yapılan işyerinde geniş çaplı arama yaptı.

Bu sırada, haber alınamayan Aytekin Özaltun, 2. katta dolabın içinde elleri ve ayakları iple bağlanmış halde bulundu. İşyerini basan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin, Özaltun'un cep telefonu, bir miktar parasıyla kapısının önüne park edilmiş halde bulunan 01 EA 865 plakalı cipini çalarak kayıplara karıştığı ortaya çıktı.

Polis, işyerinde parmak izi incelemesi yaparken, alkollü olan işadamı Özaltun, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Özaltun'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Günün Önemli Haberleri