Ziya Doğanın koltuğuna iki aday

Abone ol

7 maçın 6'sını yenilgiyle kapatan Trabzonspor'da Ziya Doğan'ın koltuğu sallantıda. Yerine iki isim düşünülüyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Bordo-mavili kulüpte Bursaspor yenilgisi ortalığı karıştırırken, yönetim, kötü gidişattan kurtulmak için teknik direktör değişikliğini gündemine aldı.

Daha önce "Ziya Doğan'ın arkasındayız. Birlikte gideriz" diyen Başkan Nuri Albayrak, son 7 maçta alınan 6. mağlubiyetin ardından baskılar üzerine geri adım atmak zorunda kaldı.

Albayrak kararsızlığa düşerken, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun başını çektiği yönetimin Trabzon kanadının karşılıklı anlaşarak, Doğan'a yol verilmesinden yana görüş belirttiği öğrenildi.

Doğan, Albayrak'ın çağrısı üzerine İstanbul'a gelerek, hafta sonu Avrupa'ya gitme planını da iptal etti. Lazaroni'nin getirilmesi sırasında Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile ters düşen Sayitoğlu da, dün akşam Albayrak ve tecrübeli hocayla bir araya geldi.

Başkan Albayrak'ın, Hacıosmanoğlu'nun kalmasından yana görüş belirttiği Doğan'la görüşerek çıkış formülleri aradığı, bazı yöneticilerin de Rıza Çalımbay veya Giray Bulak'ın göreve getirilmesi için nabız yokladığı öğrenildi.

Çalımbay, henüz resmi bir önerinin gelmediğini belirtirken, Giray Bulak ise, "Ben Trabzonluyum. Bu şartlarda her Trabzonsporlu gibi böyle bir görevden kaçılmaz" diyerek yeşil ışık yaktı.

Sümer-Karaman formülü

Camiada takımın, altyapıda görev yapan Özkan Sümer ile Ümit Milliler'i çalıştıran Ünal Karaman'a emanet edilmesi formülü üzerinde de duruluyor.
Lazaroni ve yardımcılarına 2 ay için 1,5 milyon dolar ödeyen yönetim, Ziya Doğan'a da sözleşme sonrası 400 bin dolar peşin vermişti. Başkan Nuri Albayrak, Rıza Çalımbay ve Giray Bulak'ın transfer koşullarına göre, kamuoyunun da vereceği tepkiler ışığında rotasını belirleyecek.

Günün Önemli Haberleri