Ziya Doğandan imha planı

Abone ol

Ligde yarın akşam Galatasaray'la karşılaşacak olan Trabzonspor'un imha planı belirlendi

LİGDE yarın akşam Galatasaray'la karşılaşacak olan Trabzonspor'un teknik direktörü Ziya Doğan, zorlu rakibini kanatlardan vurmanın üzerine kurdu.

ERSEN MARTİN HAVADAN BESLENECEK

Futbolcularına Galatasaray maçı için 1 haftadır terapi uygulayan Ziya Doğan, oyuncularından kanatlardan yüksek ortalar yapmalarını istedi. Ziya Doğan, antrenmanlarda 2 kanat oyuncusu Musa Büyük ve Mustafa Keçeli'den sürekli olarak Ersen Martin'i topla buluşturmalarını istedi. Galatasaray'ın hava toplarında üstünlük sağlama olasılığı üzerinde de de duran Ziya Doğan, bu arada Ersen Martin'in arkasında oynayan 2 hızlı ve teknik oyuncuları Gökdeniz ve Marcelinho'yu da verkaçlarla ceza alanına girerek gol pozisyonuna girmeleri konusunda uyardı.

ERKEN GOL DE İSTEDİ

Ziya Doğan, bu arada futbolcularıyla yaptığı toplantıda da zorlu karşılaşmada yapmalı gerekenleri anlattı. Oyuncularından maçın başında bir gol bulmaları durumunda işlerinin bir hayli kolaylaşacağını belirten Ziya Doğan, başlama vuruşuyla birlikte gol için dengeli bir biçimde yüklenmelerini, öne geçmeleri halinde de ani ataklarla skor olarak rahatlayabileceklerini söyledi.

KAPTAN FATİH AKYEL

Gezen hafta oynadığı Konyaspor maçında kırmızı kart gören Hüseyin'in yokluğunda sahaya kaptan olarak Fatih Akyel'in çıkacağı açıklandı. Galatasaray'da uzun yıllar oynayan Fatih Akyel'in eski takımına karşı kaptan olarak çıkacak olması nedeniyle bir hayli heyacanlı olduğu gözlendi.

MUHTEMEL KADRO

Trabzonspor'un muhtemel kadrosu şöyle:
Jefferson- Musa, Stepanov, Fatih, Mustafa - Hasan, Szymkoviak, Ferhat (Çağdaş), Gökdeniz - Marcelinho, Ersen Martin.
SAKAT: Yattara, Celalettin, Ufukhan, Ömer Rıza.
CEZALI: Hüseyin.
BİLET FİYATLARI: Açık 20, Maraton 40, Maraton Özel 60, Kapalı 80, VIP-2 150, VIP-1 300.

Günün Önemli Haberleri