Ziya Doğan yorgunluğa sığındı

Abone ol

Ziya Doğan, Konyaspor karşısında hiç beklemedikleri 2 puan yitirdiklerini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Konyaspor karşısında hiç beklemedikleri 2 puan yitirdiklerini söyledi. Doğan, 1-1 biten Konyaspor beraberliğinin ardından yaptığı değerlendirmede, 8 günde 3 karşılaşma yaptıklarını ve oyuncularının yorgun olduğunu belirterek, ''Yine de buna rağmen istekli, gayretliydiler, ama zaman zaman beyin, ayaklara hükmetmedi. 10 kişi kaldıktan sonra dengemiz bozuldu ve pozisyon bulamadık. Sonuç olarak hiç beklemediğimiz 2 puan kaybettik. Yapacak bir şey yok, ileriye bakıp bunu telafi edeceğiz'' dedi.

Marcelinho, Szymkowiak ve Murat gibi oyuncuların yedek soyunmasıyla ilgili olarak da Doğan, şöyle konuştu: ''Avrupa'da takımları görüyoruz. Hem Avrupa, hem ligde oynadıkları zaman 4-5 oyuncuyu dinlendirerek oynatıyor. Biz de dinlendirmek istedik. Trabzonspor futbolcusu buna alışacak. 25 kişilik kadro mevcut, bu oyuncular dinlendirilmek için oynatılmayabilir. İlk 11'i bu doğrultuda kurdum. Bu benim kararım.''

Kart gören Hüseyin'in Galatasaray maçında forma giyemeyeceğini dile getiren Doğan, ''Hüseyin, kırmızı kart gördüğü pozisyonda rakibine kasıtlı gitmedi. Karar hakemin. 'İyi bir maç yönetti' diyebilirim'' diye konuştu.

KONYASPOR CEPHESİ

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise oyunun büyük bölümünde Trabzonspor'a karşı üstün olduklarını söyledi. Sağlam, Trabzonspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Oyunun büyük bölümünde biz üstündük. Galip de gelebilirdik, ancak olmadı'' dedi. İki takımın da centilmence mücadele ettiğini dile getiren Sağlam, ''Oyuncuları bu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Takımda yeni oyunculardan dolayı uyum sorunu yaşanıyor. Bir takım şeyler daha net oturduktan sonra seyir zevki daha yüksek olan bir görüntü çizmeyi üzerimize borç biliyoruz. Keyif veren, lige renk veren takım olma doğrultusunda hızlı adımlar attığımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ise Trabzonspor karşısında 1 puan almanın hedeflerinden biri olduğunu belirterek, ''1 puandan memnunum. Trabzonspor da iyi futbol oynadı. Konyaspor yoluna devam edecek. Önünde Fenerbahçe maçı var. Konyaspor'u üst sıralarda görmemiz gerekiyor'' dedi. Yeşil-beyazlı futbolcu Erman Özgür ise Trabzonspor'un zor bir deplasman olduğunu belirterek, ''Gelirken 1-1'lik sonuç kötü bir sonuç değildi, ama rakip 10 kişi kaldığı için sevinemedik. Trabzonspor'da geçen hafta ne kadar güçlü takım olduğunu gösterdi. Yine de deplasmanda 1 puan aldığımız için sevinçliyiz'' dedi.

Günün Önemli Haberleri