Ziraatin ağır silahlı şubesi

Abone ol

Ziraat Bankası'nın bu şubesi ağır silahlarla donatıldı. 25 kişilik timi ve bombaları var.

Bunca sıkı önlemin nedeni şubenin Bağdat'ta açılıyor olması. Durum böyle olunca demirbaş listesine el bombası ve tüfekler de girdi.

IRAK’LA artan iş hacmi nedeniyle işadamlarının duyduğu banka ihtiyacını karşılamak için Bağdat’a şube açmak isteyen Ziraat Bankası gerekli izinleri aldı. Ancak banka yönetimi ülkedeki iç savaş ve terör olayları nedeniyle Bağdat’ta açılacak şube için farklı bir prosedür uygulamak zorunda kaldı.

Şubede çalıştırılacak personelin güvenliği için olağanüstü önlemler alındı. 5 personelin çalışacağı Ziraat Bankası şubesi için 24 güvenlik görevlisi işe alınırken, ofise demirbaş olarak Kaleşnikof tüfekler, el bombaları ve çok sayıda cephane de konuldu.

MÜHİMMAT LİSTESİ GİZLİ

ZİRAAT Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar'ın verdiği bilgiye göre şube 24 saat özel korumada olacak. Şubede savunma amaçlı olarak çok sayıda bomba, mermi ve silah yer alacak.

Çağlar, ‘Bugüne kadar, bankanın demirbaşları olarak, masa, sandalye vardı. Bağdat şubesi ile demirbaşlar arasına el bombası, mermi ve ağır silahlar da girdi’ dedi. Hazırlıkları biten şube önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. (Haber: Hüseyin Özay/Star)
Günün Önemli Haberleri