Zico zafer sarhoşu

Abone ol

Zico Palermo zaferiyle Trabzon maçında Alex'in yerine kimin oynayacağının da sinyalini verdi

Zico, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 90 dakika yüksek konsantrasyonla mücadele ettiklerini kaydederek, ''Bugün, maçın ilk saniyesinden son saniyesine dek karşı koyulamayacak mükemmel bir mücadele sergiledik. Bu, yapmamız gereken şeydi. Bunu yapmasaydık, maçı kazanamazdık. Taraftar da mükemmel destekle resmen sahada bizimle birlikte oynayarak galibiyette büyük rol oynadı. İsteğimizi ve savaşımızı göstermeseydik, bu biçimde kazanamazdık. Tüm oyuncularımı teker teker kutluyorum'' diye konuştu.

ALEX YERİNE TÜMER
Brezilyalı teknik adam, Trabzonspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek Alex'in yerine Deivid'e şans vermeyi düşünüp düşünmediğiyle ilgili soruya, ''Bu pozisyonda şans verirsem başarılı olacağına inanıyorum ama bizim takımımızda bu bölgede oynayacak başka oyuncular da var. Tümer oynayabilir. Önümüzde 3 günlük süre var. Futbolcularımız dinlenecekler. 3 günlük süre içinde değerlendirmeleri yaptıktan sonra kim, takımın adına daha yararlı olacaksa onu koyacağız'' yanıtını verdi.

FENERBAHÇE GALİBİYETİ KESİNLİKLE HAKETİ

Palermo Teknik Direktörü Francesco Goudolin, maçla ilgili yorumunda, ''Fenerbahçe, kesinlikle galibiyeti hakeden taraftı. İlk kez ilk 11'de oynayan 3 futbolcumuz, zor bir maça çıktılar. Atmosferin oldukça sıcak olduğu zor bir maçta, performanslarından memnunum. Bu kadronun hafta sonu Inter ile yapacağımız maçla bir ilgisi yoktu. Yenilgiye karşın tabii ki mücadeleden memnun kaldım. Çıkan takımımla beraber, maçın son dakikasına dek son derece mücadeleci bir oyun sergiledik.''

Günün Önemli Haberleri