Yurdum üniversitelilerinden Ladin incileri

Abone ol

"Türkiye Ladin ile Obama'nın arasını bulabilir'' cevapları hem düşündürücü, hem güldürücü oldu.

Üniversite öğrencileri El Kaide Lideri Usame Bin Ladin'in öldürüldüğünden haberleri yok.

ABD Pakistan'da yaptığı operasyonla El Kaide lideri Usame Bin Ladini ölü ele geçirirken ve bu olay bütün dünyada yankı bulurken, bir grup üniversite öğrencisinin yapılan röportajda verdikleri yanıtlar şaşkınlık yarattı.

Bir öğrenci Usame Bin Ladin için ''Hayır, gelemez çünkü Afganistan Terörist lideri Türkiye onu kabul etmez, gelemez hiçbir şekilde'' dedi.

Bir başka öğrenci de "Türkiye Ladin ile Obama'nın arasını bulabilir'' cavapları hem düşündürücü, hem güldürücü oldu.

YEREL MUHABİR, ÜNİVERSİTELİLERE USAME BİN LADİN ''TÜRKİYE'YE GELECEK NE DÜŞÜYORSUNUZ''DEYİNCE...

ÇOK GÜZEL OLUR

Niğde'de yerel yayın yapan bir televizyon muhabirinin sokakta üniversitelilerle yaptığı "Usame Bin Ladin Türkiyeye gelip Gül ile görüşücekmiş bunu nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusuna ; Üniversite'li Öğrenciler ''Çok güzel olur. Çok olumlu karışılıyoruz. Neticede o da müslüman. Dini de bize uygun. Gelmesinden mutluluk duyarım. Bu görüşmenin sonrasından Obama ile biraraya gelinerek belki bu sorun çözülebilir" diye cevap verdi.

Başka bir öğrencinin verdiği cevap ise baştan Usame Bin Ladin'in durumu hakkında bilgi sahibi olduğu anlaşılırken konuşmasını ''Hayır, gelemez öyle birşey olamaz'' diyerek devam ettirince onun da habersiz olduğu anlaşıldı.

GELEMEZ ÇÜNKÜ TERÖRİST

Muhabir'in neden gelemez sorusuna ise ''Çünkü Afganistan Terörist lideri gelemez,bazı öğrencilerin bilgisi yok ama benim var Usame Bin Ladin terörist gelemez'' cevabı da şaşkınlık yarattı.

Günün Önemli Haberleri