Yolcuları polisle ikna ettiler!

Abone ol

Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferi, saat 11.30’da yapılması gerekirken olumsuz hava koşulları nedeniyle sefer saatinden 15 dakika önce iptal edildi.

Balıkesir’in Bandırma ilçesi ile İstanbul Yenikapı arasındaki hızlı feribot seferinin, olumsuz hava koşulları nedeniyle hareket saatinden 15 dakika önce iptal edilmesini, yolcular protesto etti.

Bunun üzerine İDO personeli, o ana kadar binip yerleşen yolcuların hızlı feribotu boşaltmasını istedi. Seferin iptal edilmesi kararına tepki gösteren yolcularla personel arasında tartışma çıktı. Yolcuların büyük kısmının hızlı feribotu terk etmeyi reddetmesi üzerine, emniyet güçlerinden yardım istendi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaklaşık bir saat süren görüşmelerin ardından yolcuları ikna ederek, hızlı feribotun boşaltılmasını sağladı.

İPTALLER

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş’nin saat 23.55’te yapılacak Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferi, poyraz dolayısıyla iptal edildi.

İDO’nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.30’daki Yenikapı-Bandırma ve Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferleri de poyraz nedeniyle yapılamadı.

YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde referandumda oy kullanmak isteyenlerin kayıtlı oldukları bölgelere gitmek istemeleri nedeniyle deniz ulaşımında yoğunluk yaşanıyor.

Ege ve Akdeniz bölgelerinde tatil yapan ve referandumda oy kullanmak isteyenler tatillerini erken bitirerek dönüş yolculuğuna başladı. Bursa ve Yalova’daki trafik yoğunluğuna yakalanmak istemeyen tatilcilerin tercih ettiği Bandırma’daki feribot ve deniz otobüsü ek sefer konulmasına rağmen doldu. İDO’nun 7 feribot ve 4 deniz otobüsü seferinde yer kalmadı. Feribot ve deniz otobüsleri bugün 23.55’e kadar bin 540 araç ve 7 bin 250 yolcu taşıyacak.

Günün Önemli Haberleri