Yine tecavüz rezilliği!

Abone ol

Soyguncular çantasını çalmak istedikleri genç kadını zorla otomobile bindirip kaçırdı. Yolda defalarca tecavüz etti.

SAMSUN’da elbiseleri yırtık halde çevre yolu üzerindeki bir benzinliğe sığınan 24 yaşındaki Z.T. evli ve bir çocuk annesi olduğunu, Gaziantep'ten tanımadığı 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığını, yolda defalarca tecavüze uğradığını söyledi. Yarı baygın halde otomobilden atıldığını söyleyen Z.T., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yeşilkent Beldesi’ndeki benzin istasyonuna bu akşam saatlerinde sığınan elbiseleri yırtık, bitkin haldeki genç kadın Gaziantep'ten kaçırıldığını, tanımadığı 3 kişinin yolda defalarca tecavüz ettiğini anlattı. Sol elinde bıçak yarası dikkat çeken genç kadın, yarı baygın bir şekilde otomobilden atıldığını söyledi.

Benzinlik çalışanları yaralı kadına yardımcı olmak için 112 acil servisi aradı. Ambulansla önce Samsun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın tedavi altına alındı. Daha sonra kendine gelen genç kadın polise verdiği ifadesinde evli bir çocuk annesi olduğunu belirterek başından geçenleri şöyle anlattı:

“Ben Gaziantep’te oturuyorum. Köyde ablamı ziyarete gitmiştim. Sokakta yürürken siyah renkli bir otomobil yanımda yavaşladı. Önce çantamı almak istedi. Vermeyince otomobil durdu. Ve aşağıya inen iki kişi beni zorla otomobile koydu. Daha sonra ağzımı kapatarak kaçırdı. Yol boyunca 3 kişi bana defalarca tecavüz etti. Karşı koyunca da sol elimi bıçakla kestiler. 3 kişi torba içerisindeki bir şeyi sürekli ağızlarına çekti. Yarı baygın bir haldeyken, beni arabadan attılar. Kendimi toparladım ve yürüyerek benzinliğe geldim.'' Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Z.T, daha sonra ambulans ile Samsun Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Günün Önemli Haberleri