Yine Ada, yine skandal

Abone ol

Ronaldinho'nun veliahtı olarak gösterilen M.United'ın genç yıldızı Anderson'un bir kadınla tuvalette seks yaptığı ortaya çıktı.

Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Anderson'un adı yeni bir seks skandalına daha karıştı. Ronaldinho'nun veliahtı olarak gösterilen 20 yaşındaki forvetin, Leah Houghton adında bir kadınla tuvalette seks yaptığı ortaya çıktı.
İngilizce bilmeyen Anderson'un, arkadaş ortamında tanıştığı Houghton'la otel odasında buluştuğu ve olayın bu sırada meydana geldiği belirtildi.

Yanında bir başka Manchester United'lı oyuncu Patrice Evra ve bir kadın daha olduğu halde Houghton ile odaya giren Anderson'ın, kısa bir süre sonra bayan arkadaşı ile banyoya girdiği iddia edilirken, olayı News of the World gazetesine anlatan Houghton, "Anderson sadece Portekizce konuşabiliyordu. O yüzden onunla anlaşamıyorduk. Ama bir anda kendimizi banyoda bulduk. O her yere boxerını çoraplarını atmaya başladı. Ne yaptığını sordum. İçerden Evra da bana bazı şeyler söyledi. Benim üzerimde gri bir mini etek ve uzun çizmeler vardı. Biz banyodayken Evra da içeride televizyon izliyordu" dedi.

Günün Önemli Haberleri