Yılın filminin kostümleri satılık

Abone ol

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" filminde kullanılan özel aksesuvar ve kostümler açık artırmaya çıkarıldı.

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlunun kostümlerini satışa sunan internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Türkiye'de ilk defa vizyona giren bir filme ait aksesuvarların filmin yayını ile aynı tarihlerde koleksiyonerlere sunulduğu ve satışa sunulan 32 parça arasında, Cüneyt Arkın'ın hem "Dünyayı Kurtaran Adam", hem de "Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" filminde giydiği orijinal kostümün de yer aldığı belirtildi.

"Astronot", "robot kız", "Zaldabar" kostümleri, "Lunatik parası", "uzay ibriği", "robot askerlerin göğüs zırhı" gibi parçaların yer aldığı açık artırmada, aksesuvar ve kostümler 1'er YTL başlangıç bedeliyle satışa sunuldu.

Açık artırmanın başladığı öğle saatlerinden bu yana en fazla teklif, Cüneyt Arkın'ın "Dünyayı Kurtaran Adam" kostümüne geldi. 30 teklif alan kostümün fiyatı 1 YTL'den 294,80 YTL'ye kadar yükseldi.

Açık artırmada, ilgi gören diğer parçalar arasında "Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" rolündeki Mehmet Ali Erbil'in giydiği "Kartal Kaptan" kostümü, "Çelik" rolündeki Pascal Nouma'nın kostümü, Burcu Kara'nın "Prenses Maya Kostümü", "uzay darbukası", "uzay kemanı" gibi parçalar yer alıyor.

İnternet üzerinden devam eden açık artırma, 21 Aralık Perşembe günü saat 12.00'de sona erecek. Açık artırmadan elde edilecek gelir, Tüvana Okuma İstekli Çocuklar Vakfı'na (Toçev) bağışlanacak.

Günün Önemli Haberleri