Yılın belediye başkanı seçildi

Abone ol

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'nin en mutlu günü. Başkan bir günde iki ayrı ödül aldı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge’ye önce, Çevre ve Temizlik hizmetlerindeki başarılarından dolayı “TEŞEKKÜR PLAKETİ”, aynı günün akşamında ise “YILIN BELEDİYE BAŞKANI” ödülü.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yenilen Ahmet Sarıoğlu Parkı’nın açılış törenine katılan Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe Başkan Hüseyin Bürge’ye çevre ve temizlik hizmetlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Aynı günün akşamında ise; Kanal 7 Televizyonu "İş'te Hayat" programı ve Uluslararası “First Business” Dergisi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Zirvedekiler 2006 Ödül töreni" nde Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge “Yılın Belediye Başkanı” seçilerek ödüllendirildi.

BAKAN PEPE’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ…
Bayrampaşa Belediyesi tarafından yenilen Ahmet Sarıoğlu Parkı için 31 Mart Cumartesi günü düzenlenen açılış törenine katılan Çevre Orman Bakanı Osman Pepe, Hüseyin Bürge’nin çalışmalarında her zaman ilkleri gerçekleştirdiğini belirterek, “çevre ve temizlik hizmetleriyle de tüm Türkiye’ye örnek olacak çalışmalar gerçekleştirdin, seni bir plaketle ödüllendirmek istiyorum, bu plaketi almak o kadar kolay bir şey değil, her kese de kolay kolay vermeyiz” diyerek, Başkan Bürge’ye teşekkür plaketi takdim etti ve başarılarının devamını diledi.

YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ…
Aynı günün akşamında ise; Eresin Topkapı Barcelo Oteli’nde Kanal 7 Televizyonu "İş'te Hayat" programı ve Uluslararası “First Business” Dergisi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Zirvedekiler 2006 ödül töreni”nde, yapılan değerlendirme sonucunda “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge’ye Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe tarafından ödülü takdim edildi.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, ödül takdimi sırasında yaptığı teşekkür konuşmasında; “öncelikle, bu muhterem hazirunu Bayrampaşalılar adına saygı ve sevgiyle selamlıyor ve bizim ödülümüzün sebebine geçmeden önce Seyfullah Gürsoy kardeşime ve onun çalışma ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Günün Önemli Haberleri