Yıldırımzede futbolcular İstanbulda

Abone ol

Antremanda yıldırım düşmesi sonucu hastanelik olan Alanyalı futbolcular İstanbul'da

Antreman sahalarına yıldırım düşmesi sonucu hastanelik olan Alanyasporlu futbolculardan 3'ü, ailelerini ziyaret için İstanbul'a geldi.

 Yağışlı havada antrenman yaparken sahalarına yıldırım düşen futbolcular, Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla akşam Antalya'dan İstanbul'a gelerek yaşadıkları olayı Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere anlattı.

Antrenmana çıktıklarında havanın iyi olduğunu ve 5-10 dakika sonra yağmur başladığını kaydeden Önder Dalkıran, "Yağmur şiddetlendi. Bir anda bir gürültü hissettik. Gürültüyle yerde bulduk kendimizi. Anlatılamayacak bir şey. İlk kez başımıza geldi. Sonra hastaneye kaldırdılar bizi. Bir gün yoğun bakımda kaldık. Bugün çıktık. Şu anda her şey iyi. Ailelerimiz burada. Durumlarımızın çok kötü olduğu söyleniyordu. Merak etmişler. Onlar için geldik. Vücudumuzdaki dengeler bozulmuş. Onları kontrol altına aldılar" diye konuştu.

Yaşadıkları olayın anlatılamayacak bir şey olduğunu kaydeden Sefer Dursun, "Çok kötüydü. Hepimizi yere yığdı, ondan sonrasını zaten hatırlamıyoruz. Bir anlık bir olaydı. Bir basınç uyguladı. Hepimizi yere yığdı. Basınç uygulayınca baygınlık geçirdik. Biz 3 kişi biraz fazla hasar görmüşüz. Yoğun bakımdaydık. Burada beynimizde kalıcı bir hasar olup olmadığını incelemek için birkaç kontrolümüz olacak. Allah'a şükür ucuz atlattık. Verilmiş sadakamız varmış" şeklinde konuştu.

Havada futbol oynamaları için herhangi bir engel olmadığını belirten Sefer Dursun, "Çünkü bizim işimiz bu. Kar yağmur her türlü durumda idmanımızı yapıyoruz. O da bunlardan bir tanesiydi. Kulübün üzerinde de paratoner yokmuş. Onu da bugün yapıyorlar. Bundan sonra da problem olmaz herhalde. Onun güvencesiyle çıkacağız. Yoksa böyle havada antrenmanlara çıkmamız çok zor. Psikolojisi çok kötü. Kulübün orada paratoner olmasa yağmurlu havalarda antrenmanlara çıkmam" dedi.

Günün Önemli Haberleri