Yıldırımın hedefleri büyük

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 100. yılda taraftara yıldız sözü verdi. İşte Yıldırım'ın hedefleri

Aziz Yıldırım, üst üste üçüncü kez şampiyon olacaklarını iddia etti. Fenerbahçe Başkanı, kulüpteki değişim ve Christoph Daum'la yakalanan başarı hakkında da "Tarihte böyle bir dönem yok" dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Azerbaycan'ın Hıt-Trık gazetesi muhabiri İlgin Vakıfoğlu'na verdiği röportajda birçok konu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Tek amacımız şampiyonluk" diyen Yıldırım, "Eğer şanssızlık olmazsa lig bittiğinde Fenerbahçe, tarihinde ilk kez üst üste üç yıl şampiyon olmuş olacak. Buna inanıyorum. Başarının yolu birlik beraberlikten ve ilkelere sadık kalmaktan geçiyor. Fenerbahçe'de de bu var. Yakın gelecekte Avrupa'da da başarılı olacağız. Buna emin olabilirsiniz" dedi.

Yıllık gelirleri 100 milyon dolara çıkardıklarını, hedefi 150 milyon dolar olarak belirlediklerini kaydeden Yıldırım, mali krizdeki Galatasaray'a da üstü kapalı gönderme yaptı. Fenerbahçe Başkanı, "Önemli olan borçlanmak değil, borca göre gerekli planlamayı yapmaktır. Aldığın krediyi ödemek için gerekli gelirin de olmalı. Yoksa kriz kaçınılmaz olur" ifadelerini kullandı.

Daum'a sahip çıkan Yıldırım, "Kim ne derse desin ben kendisinden çok memnunum. Takımı üçüncü şampiyonluğa götürüyor, neden memnun olmayayım ki? Tarihimizde böyle bir dönem yok. Basının ne düşündüğü önemli değil. Zaten 2007 sonuna kadar anlaşmamız var" diye konuştu.

Sarı-lacivertliler'in başkanı, ismi gündeme gelen Roberto Carlos'un transferi konusunda da şöyle konuştu: "Sadece Carlos değil, onun gibi birçok yıldızı kadromuza katmak isteriz. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki sezon yeni bir yıldız daha alacağız. Bu Carlos da olabilir, başka bir isim de. Getireceğimiz oyuncuyu takımdaki eksiğe göre transfer edeceğiz."

Günün Önemli Haberleri