Yıldırımdan dönüş sinyali

Abone ol

Fenerbahçe'de hareketli saatler. Ali Şen-Aziz Yıldırım zirvesinden taraftarı ümitlendiren mesaj çıktı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'ndan istifa eden Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Ali Şen ile bir görüşme yaptı.

Ali Şen kameralar önünde Yıldırım için şunları söyledi:

Her Fenerbahçeli, 100 yılda Başkanlık koltuğunda Aziz Yıldırım'ı görmek isityor. Fenerbahçe'de taş üstüne taş koyanın her daim yanında oluruz. Bugüne kadar Aziz Yıldırım'ın yaptığı hizmetleri hiçbirimiz yapamadık. Bu kendisine söyledim.

Sarı-Lacivertliler'in 100 yılında kulübün başkanı Aziz Yıldırım olmalıdır. Ben Ali Şen olarak Fenerbahçe Kulubü'nün başkanı olarak Aziz Yıldırım'ı görmek istiyorum.

Bugün şampiyonluğu kaybettik. Son haftalara lider giren Sarı-Lacivertli ekip iki kupayı üst üste kaybetti. Şampiyon Galatasaray oldu. Ne olmuş yani. Seneye de şampiyon Fenerbahçe olur. Bir zamanlar İtalya Dünya Şampiyonluğu'nu penaltılarda kaybetmedi mi.

O yüzden tekrar söylüyorum. Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli renklere gönül vermiş, herkes için Başkan geri dönmelidir. 100 yılda Aziz Yıldırım Başkan olmalıdır.

Verdiği bu kararı ciddi bir şekilde tekrar düşünmelidir.

Ali Şen, basın mensuplarının: " Görüşme sırasında Yıldırım, tekrar aday olacağı yönünde size bir fikir beyan etti mi ?" sorusu üzerine ise, şu mesajı verdi. 100 yılda Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayıdır.

Şen'in bu sözlerinin üzerine araya giren Aziz Yıldırım: Başkana buraya kadara geldiği ve söylediği sözler için teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım toplanıp Genel Kurulda bir karar alacağız.

Biz aldığımız kararın arkasında durmak istiyoruz. Fenerbahçe'nin geldiği nokta ortadır. Biz arkadaşlarımızla birlikte bizim yerimize gelecek insanların daha iyi hizmet edeceğine inanıyoruz. Ama eğer bu durumda gerek duyarsak oturur genel kurulumuzda bir daha konuşuruz." şekline konuştu.

Aziz Yıldırım, bu sözleriyle ilk kez göreve yenide talip olabileceği mesajını kameralar önünde vermiş oldu..
Günün Önemli Haberleri