Yıldırıma iki gün süre

Abone ol

Başkanlığı bırakıp bırakmadığı belli olmayan Aziz Yıldırım'a 1907 Derneği'nden tavır geldi.

1907 Derneği'nin Aziz Yıldırım'dan cuma gününe kadar kesin tavrını koymasını isteyeceği, buna göre yol haritasının çizileceği öğrenildi. Adaylığa yeşil ışık yakan Mehmet Ali Aydınlar'ın da mevcut başkanın alacağı kararı beklediği bildirildi

Fenerbahçe olağanüstü genel kurulu öncesi adeta kaynıyor. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin başkanlığı bırakıp bırakmadığı belli olmayan Aziz Yıldırım'dan en geç cuma gününe kadar kesin kararını vermesini istediği öğrenildi. Adaylık için yeşil ışık yakan Mehmet Ali Aydınlar ve Mehmet Yıldırım'a rağmen, Aziz Yıldırım belirsizliğininin devam etmesi camianın elini kolunu bağladı.

İmza atmadı
Yıldırım'ın olağanüstü genel kurul kararının altında imzasının olmaması, sadece yönetimini değiştirecek iddialarını gündeme getirdi. Camida, Yıldırım'ın kongre yaklaşınca kesin kararını verip, resmen istifa etmediği için, altındaki yönetim kurulu için seçime gideceği ve başkanlık görevine devam edeceği düşüncesi ağırlık kazandı.

Aydınlar'a destek
Seçim öncesi başta 1907 Fenerbahçe Derneği ve Fenerbahçe 2000 Derneği olmak üzere çıkan adayları değerlendirme toplantıları da başlıyor. Yıldırım'ın net bir tavır sergilememesi adayların en önemli sorunu olurken, Mehmet Ali Aydınlar bir çok kesimin desteğini alıyor. Aydınlar'ın başkanlığa adaylığını bir basın toplantısı ile açıklaması halinde bir çok grup bu isme destek vermek için görüşme başlatacak.

Özellikle 1907 Fenerbahçe Derneği yapacağı toplantıda Aziz Yıldırım'ın tavrını anlamaya çalışıp, kendi adayını ya da çıkış formülünü bulmaya çalışacak. Ali Koç'un başkanlığa adaylığını koyması ise mümkün görünmüyor. Cuma günü Türkiye'ye dönmesi beklenen Aziz Yıldırım ile görüşecek olan Ali Koç ve kurmayları, başkan ile birlikte yol haritasını çizecekler.

Appiah umutlu

Sarı - lacivertli ekibin Ganalı oyuncusu Stephan Appiah, Aziz Yıldırım'ın istifasının kendisini çok üzdüğünü söyledi.
Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu ve bu zor günleri atlatacağını belirten Appiah, "Beni bu kulübe kazandıran fedakar başkanımızın geri döneceğini düşünüyorum. Onu ve taraftarlarımızı çok üzdük. Ama futbolda her şey mümkün. Artık 100. yılımızı düşünmeliyiz. Aramıza döneceğine inandığım başkanımız Aziz Yıldırım ile birlikte 100. yılda camiamızı çok mutlu edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber: Yusuf Kobal
Kaynak:

Günün Önemli Haberleri