Yıldırım taraftarlarla buluştu

Abone ol

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve taraftar temsilcileri Şükrü Saracoğlu Stadı'nda buluştu.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, taraftar gruplarının temsilcileriyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir araya geldi. Son dönemde tribünlerde yaşanan tatsız olaylar nedeniyle gerçekleştirilen toplantıda çok neşeli görünen Yıldırım, taraftar temsilcilerine stadı gezdirdi. Başkan, yaklaşık 40 kişi olan grup temsilcilerine, tüm taraftarların 100. yılda Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yakışır bir hava içerisinde hareket etmeleri ve bu yönde mesajlar vermeleri gerektiğini söyledi. Kulübün 100.yılı olduğunu hatırlatan Yıldırım, "Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Çok geniş kapsamlı bir kutlama programı hazırlattık. Tribünlerde de taraftarımızın 100. yıl coşkusunu yaşatacak şovlarımıza destek vereceklerine inanıyoruz" ifadesini kullandı.

KÜFÜRE GEÇİT YOK
Aziz Yıldırım taraftarlardan tribünde bayram havası yaratmalarını; ama kesinlikle küfür, kötü tezahürat ve pankartlar kullanmamalarını, sadece takımı coşturacak ve rakip futbolcuları baskı altına alacak bir atmosfer yaratmaları gerektiğini belirtti. Tribünde hiç kimse ya da grup adına tezahürata izin vermeyeceklerini söyleyen Yıldırım, "Ben 3 yıl daha buradayım, hiçbir yere gitmiyorum ve ben burada olduğum sürece hiçbir olumsuzluğa izin vermem" ifadesini kullandı. Başkan, bu gösterilerde taraftarların kullanacağı her türlü pankart ve materyalin UEFA ve TFF'nin izin verdiği şekilde olması gerektiğine de dikkat çekti.

Haber: Deniz Derinsu
Kaynak: www.sabah.com.tr

SALONLARA DA BEKLERİZ
Bedava bilet dağıtma gibi bir durumun kesinlikle söz konusu olmayacağını da vurgulayan Yıldırım ayrıca, "Kulübümüz futbol takımından ibaret değil. Tüm taraftarlarımızı voleybol, basketbol ve tüm amatör branşlardaki müsabakalara da bekliyoruz" dedi. Taraftar temsilcileri ise Yıldırım ile buluşup yüz yüze konuşabilmekten memnun olduklarını, yönetimle taraftar grupları arasındaki bu ilişkinin devam etmesini istediklerini söylediler. Başkan da bu görüşmelerin düzenli olarak devam edeceğini, bir sonraki toplantının 8 Kasım 2006'da saat 14.00'te olduğunu belirtti.

Günün Önemli Haberleri