Yıkımda Pitbull dehşeti

Abone ol

Şişli'de kaçak işyerlerinin yıkımı sırasında görevlilere saldırmak isteyen köpek engellenince sahibini ısırdı.

Şişli'de kaçak işyerlerinin yıkımı sırasında belediye görevlilerine saldırmak isteyen "Doktor" adlı Pitbull cinsi köpek, kendisini engellemeye çalışan sahibinin babasını kolundan ısırarak yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Ayazağa Atatürk Caddesi'nde yer alan ve imar planında karakol alanında kaldığı belirtilen büfe, TEKEL bayii, oto lastikçisi ve balıkçı olarak kullanılan 5 işyeri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce yıkım kararı alındı. Karar üzerine belediye ekipleri, bu sabah saat 06.30 sıralarında bölgeye geldi. Çevik Kuvvet ekiplerinin tedbirleri eşliğinde yıkım işlemine başlayan belediye ekipleri, Ömür Doğanay adlı şahsa ait olduğu belirtilen "Doktor" adlı Pitbull cinsi köpeğin saldırısına maruz kaldı. Çevredekilere saldırmak isteyen köpek, uzun süre sakinleştirilemedi.

Köpeğin sahibi Ömür Doğanay'ın babası Mehmet Doğanay, hayvanı okşayarak sakinleştirmeye çalıştı. Pitbull ise bu sırada Mehmet Doğanay'ın kolunu ısırdı. Kolu köpeğin ağzından güçlükle kurtarılan Doğanay, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırgan Pitbull köpeği, uyuşturucu iğne yapılarak etkisiz hale getirildi. Köpeğin uyutulduğunu gören Mehmet Doğanay'ın kızı Öznur Doğanay gözyaşlarına boğuldu. Doğanay, köpeğin başından uzun süre ayrılmadı. Köpeğin, yaklaşık 1 ay önce de başka bir kişiyi ısırdığı öne sürüldü. "Doktor" adlı Pitbull köpeği ve aynı yerde beslenen 2 yavru köpek, daha sonra bir araçla olay yerinden uzaklaştırıldı.

Köpeğin etkisiz hale getirilmesinin ardından, işyerleri belediye ekipleri tarafından yıkılarak kullanılamaz hale getirildi.

Günün Önemli Haberleri