Yeni Teknoloji harikası Türkiye'de

Abone ol

TTNET, Nokia’nın mini dizüstü bilgisayarı Nokia Booklet 3G’yi satışa sundu.


12 saate varan uzun pil ömrüne, hafif bir kasa ve şık tasarıma sahip olan cihaz, internete sürekli bağlı olmak isteyen aktif internet kullanıcıları için mükemmel bir seçenek sunuyor. 20 mm’den ince boyutuyla şimdiye kadar üretilmiş en ince mini dizüstü bilgisayarlardan birisi olarak tanımlanan Nokia Booklet 3G, teknolojik özellikleriyle de tüm beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Windows 7 Home Premium işletim sistemi ve Intel işlemcisiyle üstün performans sunan Nokia Booklet 3G, siyah ve beyaz alternatifleri ile Türk Telekom Bayileri ve Türk Telekom Ofisleri’nde satışa sunuluyor.

10.1" ekranı 1280 x 720 piksel çözünürlüğü destekleyen Booklet 3G'de Intel'in 1.66 GHz'lik Atom Z530 işlemcisi kullanılıyor. 1 GB DDR belleği ve 120 GB sabit diski bulunan cihazın ağırlığı ise sadece 1,25 kg.

3G keyfini özgürce yaşamak isteyenlere TTNET Akıllı 3G Paketleri, hiçbir taahhüde gerek olmadan 24 ay boyunca ayda 6,99 TL’den sunuluyor. Kullanıcılar 500 MB kotalı Akıllı 3G Paketlerine 2 GB’a kadar her ek 500 MB için sadece 7 TL ödeyerek gönül rahatlığıyla internete bağlanabiliyor.

Günün Önemli Haberleri